GESLOTEN IN WEKEN 31 EN 32

Werken in Friesland is gesloten vanaf vrijdagmiddag 28 juli (vanaf 12.00 uur) tot en met 13 augustus. Tijdens deze periode zijn wij telefonisch niet bereikbaar en worden mails niet in behandeling genomen. Heb je (technische) vragen over ons vacature- of DAS-systeem? Dan kun je contact opnemen met Poolz via helpdesk@poolz.nl of 035 – 751 05 92.

Andere vragen of toelating tot de categorieën in ons Dynamisch Aankoop Systeem, worden op 14 augustus weer in behandeling genomen.

Open dag Noordelijke Omgevingsdiensten | 21 april a.s.

Ontdek hoe de omgevingsdiensten bijdragen aan een schoon en veilig Noord-Nederland. Voor nu én de generaties die na ons komen. De FUMO is de omgevingsdienst van Fryslân. Samen met de Omgevingsdiensten van Groningen en Drenthe organiseren zij een open dag op vrijdag 21 april in Grou. De vergunningverleners, toezichthouders en specialisten nemen je graag mee in de wereld van stikstof, energie, lucht, geluid, bodem en nog veel meer. Kom jij ook?

Programma

Een boeiend en afwisselend programma boordevol workshops, presentaties en demonstraties. En met NOS-weerpresentator en meteoroloog Gerrit Hiemstra als gastspreker. Kun je er niet de hele middag bij zijn? Geen probleem! Je kunt in- en uitlopen wanneer jij dat wilt. Let op! De workshops en onze gastspreker Gerrit Hiemstra beginnen wel op vaste tijden.

Wanneer?

Vrijdag 21 april 2023 van 12.30 tot 17.00 uur.

Waar?

J.W. de Visserwei 10 in Grou.

Aanmelden

Wil jij dit niet missen? Meld je dan uiterlijk 20 april aan via www.fumo.nl/opendag.