WERKEN IN FRIESLAND GESLOTEN

Werken in Friesland is gesloten vanaf vrijdagmiddag 22 december (vanaf 12.00 uur) tot 2 januari. Tijdens deze periode zijn wij telefonisch niet bereikbaar en worden mails niet in behandeling genomen. Heb je (technische) vragen over ons vacaturesysteem of Dynamisch Aankoop Systeem? Dan kun je contact opnemen met Poolz via helpdesk@poolz.nl of 035 – 751 05 92.

Andere vragen of aanvragen voor toelating tot de categorieën in ons Dynamisch Aankoop Systeem, worden op 2 januari weer in behandeling genomen.

Uitnodiging | Presentatie Personeelsmonitor A&O fonds Gemeenten

Het A&O fonds Gemeenten komt op donderdag 22 juni graag naar Fryslân om de nieuwste versie van de Personeelsmonitor te presenteren en toe te lichten aan secretarissen, managers en HR-adviseurs van Friese gemeenten. Let op, het gaat hier alleen om de gegevens van de Friese gemeenten, niet om Provincie of Waterschap. Die hebben ieder een eigen A&O Fonds.

Wanneer?

Donderdag 22 juni van 13.30 tot 14.30 uur.

Waar?

Gemeente Leeuwarden (Oranjezaal), Hofplein 38, 8911 HJ in Leeuwarden

Wat levert het op?

Elk jaar brengt het A&O fonds de Personeelsmonitor Gemeenten uit; dé benchmark voor HR-kengetallen bij gemeenten. De Personeelsmonitor geeft inzicht in trends en ontwikkelingen op de Nederlandse arbeidsmarkt in het algemeen en die van gemeenten in het bijzonder. Cijfers over ziekteverzuim, personeelsopbouw, externe inhuur, opleiding en ontwikkeling zijn daardoor beter te vergelijken. De benchmark die hieruit ontstaat kunnen gemeenten gebruiken bij het opstellen en vormgeven van het eigen personeels- en arbeidsmarktbeleid.

Goed om te weten

Er worden geen individuele gegevens per gemeente gedeeld tijdens de workshop. Het gaat op 22 juni om een overzicht van de gemeenten in Fryslân ten opzichte van de rest van het land.

Aansluitend: Inspiratiesessie Inclusief Leiderschap door Ymkje Leijstra

Ymkje Leijstra reist met leiders mee in de zoektocht naar hoe je in tijden van transitie en cultuurverandering goede gesprekken voert, hoe je gedoe aangaat, oplost en tot gedragen besluiten komt. Aanmelden kan tot 15 juni. Meer info en aanmelden.

Aanmelden

Aanmelden voor de presentatie is niet meer mogelijk.