WERKEN IN FRIESLAND GESLOTEN

Werken in Friesland is gesloten vanaf vrijdagmiddag 22 december (vanaf 12.00 uur) tot 2 januari. Tijdens deze periode zijn wij telefonisch niet bereikbaar en worden mails niet in behandeling genomen. Heb je (technische) vragen over ons vacaturesysteem of Dynamisch Aankoop Systeem? Dan kun je contact opnemen met Poolz via helpdesk@poolz.nl of 035 – 751 05 92.

Andere vragen of aanvragen voor toelating tot de categorieën in ons Dynamisch Aankoop Systeem, worden op 2 januari weer in behandeling genomen.

Week van de Uitwisseling in Ondernemend Friesland

In de december-editie van het magazine Ondernemend Friesland staat de Week van de Uitwisseling in de schijnwerpers. In het artikel geven Wietie Douma (Werken in Friesland), Harry Berga (Smart Group) en Klaas Koopmans (O.F.) hun visie op de Week van de Uitwisseling. Je kunt het magazine online lezen via http://issuu.com/ofbv/docs/of-magazine-december-2017/46?e=22570970/56556798.

Ondernemend Friesland

Ondernemend Friesland is hét ondernemersmagazine en zakelijk platform van Friesland boordevol met zakelijk nieuws, inspirerende verhalen, boeiende citaten en informatieve columns.

Editie 2018

De Week van de Uitwisseling 2018 is van 11 tot en met 15 juni. Er hebben zich al dertig bedrijven aangemeld, maar daar kunnen nog veel meer bij! De coördinatie is deze keer in handen van Smart Group.

Ook meedoen?

Aanmelden kan tot 1 februari 2018. Kijk voor meer informatie op www.werkeninfriesland.nl/week-van-de-uitwisseling.