WERKEN IN FRIESLAND GESLOTEN

Werken in Friesland is gesloten vanaf vrijdagmiddag 22 december (vanaf 12.00 uur) tot 2 januari. Tijdens deze periode zijn wij telefonisch niet bereikbaar en worden mails niet in behandeling genomen. Heb je (technische) vragen over ons vacaturesysteem of Dynamisch Aankoop Systeem? Dan kun je contact opnemen met Poolz via helpdesk@poolz.nl of 035 – 751 05 92.

Andere vragen of aanvragen voor toelating tot de categorieën in ons Dynamisch Aankoop Systeem, worden op 2 januari weer in behandeling genomen.

Week van Diversiteit & Inclusie van 4 t/m 6 oktober

Verschil Verrijkt! Niet alleen op je werk, maar overal en altijd. Als er ruimte is voor de ander, kan iedereen een unieke bijdrage leveren. Zo vormen we samen een sterk geheel.

In de week van Diversiteit en Inclusie (van 4 t/m 6 oktober) organiseren veel organisaties eigen activiteiten om aandacht te vragen voor Inclusie en Diversiteit. Noorderlink en Samenwerking Rijk Noord bieden gezamenlijk een aantal (veelal) online activiteiten aan vanuit beide netwerken. Zo bieden we alle deelnemers in het Noorden de mogelijkheid om ook buiten de eigen organisatie te kijken en te leren op dit thema. Ook medewerkers die werkzaam zijn bij een organisatie die is aangesloten bij Werken in Friesland, zijn van harte welkom!

Kijk voor meer informatie en aanmelden op de website van Noorderlink.