WERKEN IN FRIESLAND GESLOTEN

Werken in Friesland is gesloten op woensdag 12 juni i.v.m. het jaarlijkse teamuitje. Wij zijn telefonisch niet bereikbaar en mails worden niet in behandeling genomen. Heb je (technische) vragen over ons vacaturesysteem of Dynamisch Aankoop Systeem? Dan kun je contact opnemen met Poolz via helpdesk@poolz.nl of 035 – 751 05 92.

Andere vragen of aanvragen voor toelating tot de categorieën in ons Dynamisch Aankoop Systeem, worden op 13 juni weer in behandeling genomen.

Workshop “Wie ben ik en wat wil ik in mijn werk?”

Wil jij in één dagdeel inzicht krijgen in wie jij bent en wat je in wilt in je werk? Onze enthousiaste en ervaren loopbaanambassadeurs gaan graag met je aan de slag op donderdag 15 september tijdens de Week van de Loopbaan!

Wat levert het jou op?

Door doelgerichte oefeningen en vragen:

  • krijg je een beeld van je eigen kwaliteiten;
  • wordt duidelijk welke waarden in jouw werk belangrijk voor je zijn;
  • krijg je inzicht in wat jou energie geeft of energie kost.

Met andere woorden; je leert waar je blij van wordt in je werk!

Zelf aan de slag!

Na het volgen van de workshop ga je zelf aan de slag met de door jou verworven inzichten. Als hulpmiddel kun je het werkboekje gebruiken die je tijdens de workshop zelf hebt gevuld. Welke acties ga jij en wil jij doen om je werk (nog) leuker te maken, zodat het (nog) beter bij jou past?

Wanneer?

Donderdagochtend 15 september 2022 van 9.30 tot 12.30 uur (inloop vanaf 9.00 uur).

Waar?

Gemeente Súdwest-Fryslân, Marktstraat 8, Sneek. Gratis parkeren kan op het Veemarktplein.

Voor wie?

Je kunt alleen deelnemen aan deze gratis workshop als de organisatie waar jij werkt, is aangesloten bij Werken in Friesland, Noorderlink of Samenwerking Rijk Noord. Meld je dus aan met je werk-mailadres.

Wie geven de workshop?

Onze loopbaanambassadeurs Corina Hernamdt (gemeente Súdwest-Fryslân) en Yvonne Bathoorn (gemeente Heerenveen).

Aanmelden

Aanmelden is niet meer mogelijk.

Let op!

Opgeven = meedoen, kies daarom bewust! Je inschrijving is niet vrijblijvend. Houd er rekening mee dat als je niet op komt dagen, we in bepaalde gevallen de gemaakte kosten op jou verhalen. Je kunt je inschrijving tot en met 2 september kosteloos annuleren door een mail te sturen naar info@werkeninfriesland.nl.

Diverse activiteiten

De workshop ‘Wie ben ik en wat wil in mijn werk’ is onderdeel van de Week van de Loopbaan (van 12 tot en met 16 september). Werken in Friesland, Noorderlink en Samenwerking Rijk Noord organiseren deze week samen diverse inspirerende activiteiten. Lees meer over de Week van de Loopbaan.

Friesland jouw ontwikkeling telt!

De Week van de Loopbaan maakt deel uit van de regionale campagne Friesland jouw ontwikkeling telt! In verschillende themaweken staat jouw persoonlijke ontwikkeling en werkgeluk centraal.