De SLiM! show met Wout Plevier

Werken in Friesland heeft voor het event op 17 september 2019 weer een interessante en inspirerende spreker weten te strikken. Deze keer is dat Wout Plevier. Hij neemt ons zijn interactieve SLiM show mee in talentontwikkeling, bezieling en samenwerken.

De SLiM! show

De SLiM! show biedt werkende professionals, teams en organisaties inspiratie om op de juiste manier om te gaan met talent, organisatieontwikkeling, (samen)werken vanuit bezieling, om van daaruit te komen tot veel betere resultaten: minder stress, meer rust, hogere productiviteit, betere aanwending van talent en meer plezier. Meer informatie: https://woutplevier.nl/inspirerende-spreker/

Voor wie?

Het event is voor organisaties die zijn aangesloten bij Werken in Friesland. Primair voor de managers van deze organisaties, maar medewerkers zijn ook van harte welkom. Meld je wel snel aan, want het aantal plaatsen is beperkt!

Aanmelden

Aanmelden kan via https://www.werkeninfriesland.nl/opleidingen/wout-plevier/ met de knop Direct Aanmelden in de rechterkolom of door naar beneden te scrollen. Het event is gratis, bij no-show brengen we je € 75,00 in rekening.

Wanneer?

Dinsdag 17 september 2019 van 13.30 uur (inloop vanaf 13:00 uur) tot 17.00 uur.

Waar?

Bij het CJIB aan de Tesselschadestraat 55 (Auditorium) in Leeuwarden.

Programma

13.00 uur        Ontvangst met koffie en thee

13.30 uur        Opening en welkom Wouter Plevier

15.30 uur        Netwerken met een hapje en een drankje

Let op!

Vergeet niet om een geldig ID-bewijs mee te nemen!