GESLOTEN IN WEKEN 31 EN 32

Werken in Friesland is gesloten vanaf vrijdagmiddag 28 juli (vanaf 12.00 uur) tot en met 13 augustus. Tijdens deze periode zijn wij telefonisch niet bereikbaar en worden mails niet in behandeling genomen. Heb je (technische) vragen over ons vacature- of DAS-systeem? Dan kun je contact opnemen met Poolz via helpdesk@poolz.nl of 035 – 751 05 92.

Andere vragen of toelating tot de categorieën in ons Dynamisch Aankoop Systeem, worden op 14 augustus weer in behandeling genomen.

Aanmeldformulier Wandelcoaching | 29 januari – 2 februari 2024

Met dit formulier kun je je aanmelden voor een gratis wandelcoachgesprek (van een uur) met één van onze ervaren loopbaanambassadeurs in de week van 29 januari tot en met 2 februari 2024.

Let op: je mag je alleen aanmelden als je werkt bij een organisatie die is aangesloten bij Werken in Friesland.

Bekijk voordat je een keuze maakt, of de Loopbaanambassadeur in dezelfde organisatie werkt als jij. Sommige deelnemers zien dit namelijk als een belemmering. Onder de beschikbare data zie je ook waar de wandeling plaatsvindt. Kies dus bewust!

Na aanmelding ontvang je z.s.m. een agendaverzoek van ons.

Goed om te weten: We werken het formulier regelmatig bij. Dat houdt in, dat je alleen de nog beschikbare data ziet op het formulier hieronder. Het kan voor komen dat we een dubbele inschrijving krijgen. In dat geval nemen we z.s.m. contact met je op om samen een ander moment te kiezen.
Vul hier het mailadres van je werk in. Zo controleren wij of je werkt bij een aangesloten organisatie.
Als je geen voorkeur hebt, klik je dit vakje aan. Wij plannen jouw wandelafspraak dan in. Heb je wel voorkeur? Maak dan hieronder één keuze.
Met Monique wandel je in Oudehorne (Kleine Kiekenberg).
Met Maura wandel je in Oranjewoud.
Met Wim wandel je in Beetsterzwaag.
Met Daniëlle wandel je in Leeuwarden (Prinsentuin).
Met Selma wandel je in Olterterp.
Met Roos wandel je in Leeuwarden.
Met Corina wandel je in Workum e.o..
Met Yvonne wandel je in Oranjewoud.