WERKEN IN FRIESLAND GESLOTEN

Werken in Friesland is gesloten vanaf vrijdagmiddag 22 december (vanaf 12.00 uur) tot 2 januari. Tijdens deze periode zijn wij telefonisch niet bereikbaar en worden mails niet in behandeling genomen. Heb je (technische) vragen over ons vacaturesysteem of Dynamisch Aankoop Systeem? Dan kun je contact opnemen met Poolz via helpdesk@poolz.nl of 035 – 751 05 92.

Andere vragen of aanvragen voor toelating tot de categorieën in ons Dynamisch Aankoop Systeem, worden op 2 januari weer in behandeling genomen.

Even voorstellen… Ursula Bax

Ik ben Ursula Bax, ik woon in Grou. Ik ben getrouwd en heb geen kinderen. Mijn grote passies zijn mijn paard en reizen. Voor Werken in Friesland doe ik samen met Gretha het coördineren en organiseren van evenementen en opleidingen. Ik ben op woensdag en donderdag werkzaam voor Werken in Friesland.

Ik ben gedetacheerd vanuit Wetterskip Fryslân, waar ik sinds ruim een jaar werkzaam ben op de afdeling communicatie. Hier houd ik mij o.a. bezig met persberichten, socials, interne communicatie en nieuwsbrieven. Mijn achtergrond ligt in de reiswereld waar ik ruim 30 jaar werkzaam ben geweest.

Zoals gezegd zijn mijn passies o.a. paardrijden en reizen, ik heb een eigen paard waar ik diverse taken van sport mee doe, maar ook graag de bossen mee in ga. Ook reizen blijft een grote passie, nieuwe culturen, mensen en natuur ontdekken.