Nieuws uit de teamkamer van WiF

Er zijn de nodige verschuivingen en uitbreidingen te melden binnen team WiF. Een echte teamkamer hebben we alleen virtueel, want iedereen werkt vanuit zijn eigen organisatie. Woensdagochtend treffen we elkaar in Teams voor een wekelijks afstemmingsmoment. Omdat iedereen verspreid door de provincie woont, zien we elkaar minder vaak in levende lijve. Graag nemen we jullie mee in de veranderingen binnen team WiF van de afgelopen tijd.

Volop in beweging!

Sinds 1 juni is Geesje naast de motor van onze communicatie, ook vraagbaak voor Werken in Friesland. Via het algemene mailadres info@werkeninfriesland.nl, kun je je vragen insturen en geeft Geesje antwoord of zorgt ze ervoor dat je dat van iemand anders krijgt. Sanne heeft een vast dienstverband bij Caparis en blijft Werken in Friesland ondersteunen voor 12 uur in de week. Myra heeft een uitbreiding van 8 uren, zodat zij nu 16 uren per week als netwerkbouwer in touw is voor Werken in Friesland. Op naar meer “van, voor, door” Werken in Friesland! Sietze zullen jullie minder vaak zien, maar is wel onze schatkistbewaarder. Heel belangrijk dus om Sietze te koesteren. 4 uur per week besteedt Sietze aan het beheren en voeren van onze financiële administratie.

Vacature! 

Onze initiator en coördinator opleidingen en evenementen Sonja, heeft een mooie nieuwe baan bij De Zijlen gekregen! Leuk voor Sonja, en een kans voor iemand anders uit het WiF-netwerk om deze veelzijdige functie in te gaan vullen. Iets voor jou? Bekijk dan de vacaturetekst. Je kunt reageren tot 5 juli.