WERKEN IN FRIESLAND GESLOTEN

Werken in Friesland is gesloten vanaf vrijdagmiddag 22 december (vanaf 12.00 uur) tot 2 januari. Tijdens deze periode zijn wij telefonisch niet bereikbaar en worden mails niet in behandeling genomen. Heb je (technische) vragen over ons vacaturesysteem of Dynamisch Aankoop Systeem? Dan kun je contact opnemen met Poolz via helpdesk@poolz.nl of 035 – 751 05 92.

Andere vragen of aanvragen voor toelating tot de categorieën in ons Dynamisch Aankoop Systeem, worden op 2 januari weer in behandeling genomen.

Nieuws van de bestuurstafel – december 2021

In 2021 zijn we als bestuur van Werken in Friesland aan de slag gegaan met ons koersdocument. Waar zijn we als Werken in Friesland nou goed in, wat is onze toegevoegde waarde en waar kunnen we in ontwikkelen. Dit heeft geresulteerd in een kort en bondig document waarin we benoemen wat goed gaat en we willen behouden en waar we graag in willen doorontwikkelen.

Vraaggestuurd werken

Dit is natuurlijk allemaal leuk en aardig. Maar een koersdocument is niet meer dan een stuk tekst. Als je daar niets mee doet, blijf het niet meer dan een goedbedoeld stuk papier in de spreekwoordelijke la. Dus hebben we onszelf als bestuur de opdracht gegeven om in gesprek te gaan met onze leden. Wat vinden ze eigenlijk van onze plannen in dat koersdocument, hoe ervaren zij de samenwerking met Werken in Friesland, waar zien zij onze toegevoegde waarde? Kortom, in gesprek met onze leden om te onderzoeken waar zij vinden dat we ons in kunnen ontwikkelen. Dit verwerken wij in ons jaarplan 2022 en zo ontwikkelen we ons door naar meer vraaggestuurd werken.

In gesprek met onze leden

De eerste gesprekken hebben ondertussen plaatsgevonden. De gemeenten Achtkarspelen en Tytsjerksteradiel beten het spits af. Een verfrissend gesprek, waarin de mogelijkheden van Werken in Friesland groter bleken dan verwacht en waar we prachtige input hebben gekregen over de brede organisatiethema’s waarin Werken in Friesland kan ondersteunen. Zo ging het over het opleiden van Young professionals en over de vindbaarheid en toegankelijkheid van onze site. Wist u dat we jaarlijks zo’n 2,5 miljoen views op onze homepage hebben? Ik weet het nu wel.

Nodigt u ons uit?

De komende periode gaan we met meer leden in gesprek. We nodigen onszelf uit, maar daar hoeft u niet op te wachten. Ons uitnodigen kan nu alvast via Myra van den Hoed, algemeen projectleider a.i. (myra.vandenhoed@werkeninfriesland.nl of 06 – 27 34 97 62).

Namens het bestuur,
Gerdien Tiesinga