WERKEN IN FRIESLAND GESLOTEN

Werken in Friesland is gesloten op woensdag 12 juni i.v.m. het jaarlijkse teamuitje. Wij zijn telefonisch niet bereikbaar en mails worden niet in behandeling genomen. Heb je (technische) vragen over ons vacaturesysteem of Dynamisch Aankoop Systeem? Dan kun je contact opnemen met Poolz via helpdesk@poolz.nl of 035 – 751 05 92.

Andere vragen of aanvragen voor toelating tot de categorieën in ons Dynamisch Aankoop Systeem, worden op 13 juni weer in behandeling genomen.

Wat verwacht jij van ons LMS?

Uh,… een LMS? Ja, een LMS. Dat woord staat voor “Leermanagementsysteem”. Het is een systeem waarmee je trainingen/evenementen/activiteiten kunt registreren en ook de correspondentie en processen met aanmelders voor die activiteiten kunt voeren. Kortom, een superhandige applicatie om de hele administratie en organisatie van activiteiten te stroomlijnen en helder te presenteren. En, om op eenvoudige wijze de activiteiten van Werken in Friesland in jullie organisatie te kunnen delen en andersom: heb je trainingen die niet vol komen, dan kunnen wij ze via ons LMS eenvoudig delen in het Werken in Friesland-netwerk.

Wat zijn jullie behoeften/wensen?

Ons team stelt momenteel de eisen en wensen op waar zo’n LMS voor Werken in Friesland aan moet voldoen. Voordat we met dit programma van eisen de markt gaan verkennen, willen we graag weten of er bij jullie ook behoeften zijn die we mee kunnen nemen. En misschien hebben jullie goede tips omdat jullie zelf al een LMS hebben aangeschaft? Wat zijn jullie ervaringen met Studytube of Online Academie of misschien nog wel een andere aanbieder? We horen het graag! Weer een mooi voorbeeld van ons credo “van, voor, door”.

Meedenken?

Wil je ons helpen, stuur dan een mail naar info@werkeninfriesland.nl. Dan ontvang je binnenkort een uitnodiging om hierover in gesprek te gaan.