Loopbaan overzicht

Tineke Hooijsma

Elke (grote of kleine) verandering begint met een eerste stap!

Soms kom je op een punt in je leven dat je niet meer gelukkig bent in je baan, je bent moe, je piekert en je krijgt niet helder wat helpt. Of je baan, die je wel heel leuk vindt, komt door een reorganisatie te vervallen. Wat dan? Hoe verder? Je praat misschien met collega’s of met je dierbaren, maar je komt er niet uit.

Loopbaanadvies

Loopbaanadvies kan je helpen om te ontdekken wat bij jou past, waar jij weer blij van wordt en niet onbelangrijk: hoe je hierin goede en concrete stappen zet! Ik zoek samen met jou naar de unieke combinatie van persoonlijke talenten en wensen. Daar past altijd een concrete functie, functierichting of rol bij. Als jij weet wat je talenten en wensen zijn, heb je al een eerste stap gezet op je loopbaanpad. Een hele grote stap zelfs! Je kunt bij mij terecht voor loopbaanadvies of advies over hoe je fit en vitaal in de werk kunt blijven. Ik werk vanuit Joure of Sneek. Ook kan ik met je afspreken bij jou op het bedrijf.

Mijn loopbaan

Sinds 1992 heb ik bij verschillende gemeenten gewerkt op de afdeling Personeelszaken. Sinds maart 2014 werk ik bij De Fryske Marren als adviseur P&O. Daarnaast werk ik sinds 2008 als freelance P&O-er voor het Midden en Klein Bedrijf, als loopbaanadviseur voor Werken in Friesland en vanuit mijn eigen bedrijf Loopbaan Sneek. Ook geef ik voor Werken in Friesland de training “Baas in eigen Loopbaan” en de training Werkenergie. Ik ben wat je noemt een “hybride ondernemer”. Gedeeltelijk in loondienst en gedeeltelijk zelfstandige. Voor mij een geweldig leuke combinatie.

Erkend Loopbaanprofessional

Ik ben als Erkend Loopbaanprofessional aangesloten bij de branchevereniging voor loopbaanprofessionals NOLOC. Het afgelopen jaar heb ik het certificaat Vitaliteitscoaching gehaald en heb ik mij gecertificeerd om de Werkenergieanalyse® te mogen afnemen. Momenteel volg ik een training mindfulness.

Over mij

Ik woon in Sneek en heb een man en twee kinderen, van 18 en 22 jaar. Ik ben graag buiten om te wandelen en fietsen (wel met mate). Verder ga ik graag naar de sportschool voor Club yoga en power. Ook met vriendinnen bijpraten met een hapje en een drankje doe ik erg graag. Voor de rest is mijn hobby alles wat met mijn werk te maken heeft. En het mooie is, als je van je hobby je werk maakt, hoef je nooit meer te werken!

Interesse gewekt?

Heb ik jouw interesse gewekt? Bel voor een oriënterend gesprek 06-23190565 of via de mail naar t.hooijsma@defryskemarren.nl. (let op: pas vanaf 1 januari 2019 weer beschikbaar voor intakegesprekken)