WERKEN IN FRIESLAND GESLOTEN

Werken in Friesland is gesloten vanaf vrijdagmiddag 22 december (vanaf 12.00 uur) tot 2 januari. Tijdens deze periode zijn wij telefonisch niet bereikbaar en worden mails niet in behandeling genomen. Heb je (technische) vragen over ons vacaturesysteem of Dynamisch Aankoop Systeem? Dan kun je contact opnemen met Poolz via helpdesk@poolz.nl of 035 – 751 05 92.

Andere vragen of aanvragen voor toelating tot de categorieën in ons Dynamisch Aankoop Systeem, worden op 2 januari weer in behandeling genomen.

Leerwerkloket Fryslân – Onafhankelijk loopbaan- en scholingsadvies voor iedereen!

Het Leerwerkloket Fryslân geeft onafhankelijk loopbaanadvies en informatie en advies over scholing. We zijn er voor alle inwoners van Friesland: werkzoekenden, werknemers, zzp’ers scholieren, studenten, ondernemers en werkgevers. Onze dienstverlening is gratis en vrijblijvend. Wij zijn je gesprekspartner als het gaat om Leven Lang Ontwikkelen! De arbeidsmarkt is in beweging en banen voor het leven worden steeds zeldzamer. Tegelijkertijd biedt dit ook kansen. Wie openstaat voor verandering en bereid is zich te blijven ontwikkelen, blijft een sterke speler op de arbeidsmarkt.

Hulp nodig?

Sommige mensen vinden daar hun weg wel in, anderen hebben er graag wat hulp bij. Kun jij ook wat hulp gebruiken? Dan kun je terecht bij het Leerwerkloket. Het Leerwerkloket is er voor iedereen, werkenden, werkgevers en werkzoekenden. We zijn een samenwerkingsverband van gemeenten, UWV en mbo- en hbo-scholen in Friesland. Je kunt bij ons terecht met al je vragen over leren en werken.

Diverse mogelijkheden

Het Leerwerkloket maakt je wegwijs in alle mogelijkheden op het gebied van leren en werken. Dat doen wij met scholingsadvies, loopbaanadvies en advies over financiering. We bekijken dus niet alleen wat je wil en kan, maar ook hoe je die nieuwe baan of functie kunt bereiken. Daarbij benutten we onze contacten met onderwijs, werkgevers- en overheidsorganisaties. Ook kunnen we een test inzetten om te kijken wat je capaciteiten zijn of waar je interesses liggen.

Gratis advies

Onze adviezen zijn gratis en verplichten je tot niets. Daarnaast zijn we onafhankelijk. We kijken altijd naar het belang van degene die advies vraagt. Het Leerwerkloket bestaat uit een team van adviseurs, op de site kun je kijken wie dit zijn www.fryslan.leerwerkloket.nl.

Afspraak maken

Wil je graag een persoonlijk gesprek? Maak dan een afspraak. Dat kan via fryslan@leerwerkloket.nl of 06-59947752. Gesprekken plannen wij op een locatie bij jou in de buurt, of via Teams.