WERKEN IN FRIESLAND GESLOTEN

Werken in Friesland is gesloten vanaf vrijdagmiddag 22 december (vanaf 12.00 uur) tot 2 januari. Tijdens deze periode zijn wij telefonisch niet bereikbaar en worden mails niet in behandeling genomen. Heb je (technische) vragen over ons vacaturesysteem of Dynamisch Aankoop Systeem? Dan kun je contact opnemen met Poolz via helpdesk@poolz.nl of 035 – 751 05 92.

Andere vragen of aanvragen voor toelating tot de categorieën in ons Dynamisch Aankoop Systeem, worden op 2 januari weer in behandeling genomen.

Colette Govaars – mediator

Colette Govaars

Colette Govaars is deskundig op het gebied van communicatieprocessen en werkt bij de gemeente Waadhoeke. Zij is universitair opgeleid communicatiedeskundige en MfN-registermediator. Colette is gespecialiseerd in overheid, arbeid en buurtbemiddeling. Colette heeft naast haar communicatie- en mediationwerk ervaring in journalistiek en onderwijs. Daarnaast werkt zij ook als vrijwillig buurtbemiddelaar voor Stichting Amaryllis in Leeuwarden.

Brede ervaring

Haar brede ervaring in het communicatieve werkveld maakt dat zij vanuit verschillende invalshoeken naar hetzelfde onderwerp en proces kan kijken. Van daaruit begeleidt zij partijen sinds 2012 in het verbeteren van de relatie en communicatie. Of in het beëindigen van de relatie. Colette Govaars is door de Mediation federatie Nederland (MfN) erkend als registermediator. Zij heeft de specialisatieopleiding arbeidsmediation gevolgd

“Conflicten hoeven niet negatief te zijn”

“Ik zie communicatieprocessen vaak stagneren. Dat is vervelend voor de betrokkenen, maar interessant voor een conflictcoach. Wat gebeurt er precies? Kunnen we die communicatie ontleden? Conflicten hoeven niet negatief te zijn. Als de communicatie stroef verloopt, is er afhankelijkheid, zijn er belangen, dus doet het ertoe. Een conflict kan het begin zijn van een nieuwe focus. De kunst is om openingen te vinden en om vandaar uit te bouwen aan nieuwe perspectieven”

Meer informatie

Kijk voor meer informatie over Colette op Linkedin.

Contactgegevens

Colette Govaars
Gemeente Waadhoeke
c.govaars@waadhoeke.nl
06-10983389