WERKEN IN FRIESLAND GESLOTEN

Werken in Friesland is gesloten vanaf vrijdagmiddag 22 december (vanaf 12.00 uur) tot 2 januari. Tijdens deze periode zijn wij telefonisch niet bereikbaar en worden mails niet in behandeling genomen. Heb je (technische) vragen over ons vacaturesysteem of Dynamisch Aankoop Systeem? Dan kun je contact opnemen met Poolz via helpdesk@poolz.nl of 035 – 751 05 92.

Andere vragen of aanvragen voor toelating tot de categorieën in ons Dynamisch Aankoop Systeem, worden op 2 januari weer in behandeling genomen.

Los je conflict op!

Soms heb je er zelf al van alles aan gedaan om de communicatie vlot te trekken, maar lukt het toch niet. Het kan gaan om een situatie met een collega, een medewerker, iets in een team, onenigheid tussen managers of gedoe met inwoners. Communicatie is niet altijd eenvoudig. Soms liggen de belangen te ver uiteen of is gesprek niet (meer) mogelijk. 

Mediation?

Weet je niet hoe verder, maar is een oplossing of behoud van de relatie wel van belang, denk dan eens aan een mediator. Een mediator is een neutraal onafhankelijk gespreksleider, opgeleid in het begeleiden van betrokkenen in conflictsituaties. Je kunt een mediator ook inzetten om escalatie van conflict te voorkomen.

Bel de Werken in Friesland mediationpoule

Oeke Mulder en Colette Govaars zijn MfN mediator (Mediationfederatie Nederland) en bemiddelen in conflicten voor de Friese gemeenten en bij Werken in Friesland aangesloten organisaties. Zij zijn onder andere inzetbaar bij interne conflicten in de organisatie, arbeidsconflicten, moeizame communicatie, complexe handhavingssituaties, problemen tussen buren, buurten en gemeenten. Maar ook klachten, bezwaren en conflicten in het sociaal domein zijn geschikt voor mediation.

Snel beschikbaar

Als aangesloten organisatie kun je eenvoudig gebruik maken van de expertise van de gekwalificeerde MfN-mediators. De mediators van de mediation-poule kennen de Friese overheid en zijn snel beschikbaar. Daarnaast maak je als WIF-organisatie gebruik van het speciale tarief.

Vrijblijvend overleg

Wil je meer weten wat de mogelijkheden zijn in jouw situatie? Bel Oeke Mulder of Colette Govaars voor een oriënterend gesprek of directe aanvraag.