WERKEN IN FRIESLAND GESLOTEN

Werken in Friesland is gesloten vanaf vrijdagmiddag 22 december (vanaf 12.00 uur) tot 2 januari. Tijdens deze periode zijn wij telefonisch niet bereikbaar en worden mails niet in behandeling genomen. Heb je (technische) vragen over ons vacaturesysteem of Dynamisch Aankoop Systeem? Dan kun je contact opnemen met Poolz via helpdesk@poolz.nl of 035 – 751 05 92.

Andere vragen of aanvragen voor toelating tot de categorieën in ons Dynamisch Aankoop Systeem, worden op 2 januari weer in behandeling genomen.

Voorkomen van conflict? Bel een gekwalificeerd mediator, met specialiteit overheid

 

 

 

 

 

 

 

Heeft u te maken met een situatie waarin de communicatie stroef verloopt of ziet u een dreigend conflict komen? En wilt u een adequate en discrete aanpak? Werken in Friesland heeft een mediationpoule met gekwalificeerde mediators, die kunnen bemiddelen in uw situatie. De mediationpoule bestaat op dit moment uit twee medewerkers van Friese gemeenten, die geregisteerd MfN-mediator zijn.

Mediators Werken in Friesland

Oeke Mulder en Colette Govaars zijn MfN mediator (Mediationfederatie Nederland) en bemiddelen in conflicten voor de Friese gemeenten en bij WIF aangesloten organisaties. Zij zijn onder andere inzetbaar bij complexe handhavingssituaties, problemen tussen buren, buurten en gemeenten. Of bij stroomlijnen van complexe communicatie tussen verschillende belanghebbenden in een gebied, stad of dorp. Maar ook klachten, bezwaren en conflicten in het sociaal domein of problemen tussen medewerkers zijn geschikt voor mediation.

Snel beschikbaar

Als aangesloten organisatie kunt u eenvoudig gebruik maken van de expertise van de gekwalificeerde MfN-mediators. De mediators van de mediation-poule kennen de Friese overheid en zijn snel beschikbaar. Daarnaast maakt u als WIF-organisatie gebruik van het speciale tarief.

Aanvragen of meer informatie

Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn in uw situatie? Bel Oeke Mulder of Colette Govaars voor een oriënterend gesprek of directe aanvraag. Bellen is vrijblijvend. Over het algemeen wachten mensen te lang met het inschakelen van onafhankelijke, neutrale ondersteuning. Hoe eerder u belt, hoe eenvoudiger de situatie vaak weer te herstellen is.