Netwerken

Netwerken  in Friesland
Netwerken laat ongekende mogelijkheden zien van de huidige netwerksamenleving voor mens en arbeidsmarkt. De ‘nieuwe renaissance’, waarin kennisverspreiding sneller gaat dan ooit, biedt enorme kansen voor mensen om zich bottom-up te organiseren en sneller, efficiënter en zonder bureaucratie dingen voor elkaar te krijgen en oplossingen te vinden voor moeilijke vraagstukken.

Met elkaar kunnen we meer bereiken. We kunnen werken een stuk slimmer, makkelijker en aangenamer maken. Bijvoorbeeld door heel snel antwoord te krijgen op een specialistische vraag. Of niet twee keer het wiel hoeven uitvinden, omdat een collega dat al heeft gedaan. Even zoeken, vragen of peilen in Viadesk en een plan of een uitwerking ligt op je eigen plank.

Alle medewerkers verbonden
Iedere medewerker kan bij WerkeninFriesland met elkaar in verbinding staan, dus meer dan alleen de mensen die zich met P&O bezighouden. Denk aan groepen voor actuele thema’s of aan groepen met mensen die dezelfde expertise hebben.

Samenwerken op afstand wordt overzichtelijk
Anders dan andere online platforms werken wij op een natuurlijke, zelfsturende manier en blijft alle informatie overzichtelijk. Op dit WerkeninFriesland platform heb je alle samenwerkopties tot je beschikking, zoals een gezamenlijke agenda, documenten delen en op de homepage vragen stellen en beantwoorden.
Probeer het zelf en sluit je aan bij een groep, of maak zelf een groep aan.
Veel plezier met samenwerken over organisatiegrenzen!

Een greep uit de vele groepen:

Academie
Arbo
Beleidsnotities
Collectieve afspraken
Sociaal domein
De week van de Uitwisseling
HRM Herindeling
Externe marktplaats
Gebruikers achterkant systemen
Subsidibureau
Kennisplatform KCC
Netwerk garagtiebanen
NvPF
Loopbaancoaches
Omgevingswet 2018
Archief
enz