GESLOTEN IN WEKEN 31 EN 32

Werken in Friesland is gesloten vanaf vrijdagmiddag 28 juli (vanaf 12.00 uur) tot en met 13 augustus. Tijdens deze periode zijn wij telefonisch niet bereikbaar en worden mails niet in behandeling genomen. Heb je (technische) vragen over ons vacature- of DAS-systeem? Dan kun je contact opnemen met Poolz via helpdesk@poolz.nl of 035 – 751 05 92.

Andere vragen of toelating tot de categorieën in ons Dynamisch Aankoop Systeem, worden op 14 augustus weer in behandeling genomen.

5 oktober | Meet & Greet voor leerlingen en werkzoekenden met arbeidsbeperking

Fryslân Werkt! organiseert samen met Onbeperkt aan de Slag de derde editie van Meet & Greet ‘Grutsk’ op donderdag 5 oktober in Stadsschouwburg De Harmonie in Leeuwarden.

Wat is er te doen?

Tijdens de Meet & Greet komen leerlingen en werkzoekenden met een arbeidsbeperking op een informele manier in contact met enthousiaste werkgevers. Samen ga je in gesprek over het werk bij de betreffende werkgever, eventuele vacatures, de zoektocht naar de perfecte baan of over mogelijkheden in de toekomst.

Programma

  • 10.00 – 12.00 uur – Leerlingen van het VSO-PrO.
  • 12.00 – 13.30 uur – Lunch voor werkgevers
  • 13.30-16.30 uur – Werkzoekenden met een arbeidsbeperking
  • 16.30 uur – Netwerkborrel voor werkgevers

Aanmelden voor werkzoekenden

Leuk dat je interesse hebt in de fysieke Meet&Greet Grutsk’ Fryslân Werkt in Leeuwarden op donderdag 5 oktober 2023! Vooraf aanmelden is verplicht. Dit doe je door het formulier in te vullen op https://werk.onbeperktaandeslag.nl/evenement/meetgreet-grutsk-fryslan.

Aanmelden voor werkgevers

Je kunt je als werkgever kosteloos aanmelden via de website van Fryslân Werkt! Bij je aanmelding kun je kort omschrijven waar je naar op zoek bent, wat je vacature inhoudt en of je deelneemt aan de masterclass op 26 september. Heb je nog geen ervaring met medewerkers met een arbeidsbeperking en wil je graag
kennis maken met deze doelgroep? Je bent van harte welkom!

Online masterclass VodafoneZiggo

Op dinsdag 26 september verzorgt Michèle de Vries, SROI/Arbeidsparticipatie specialist bij VodafoneZiggo, een online masterclass voor werkgevers die benieuwd
zijn hoe je arbeidsparticipatie eenvoudig toepast én invoert. Meer informatie over deze masterclass vind je op fryslanwerkt.nl.