Bestuurslid Albert Huisman neemt afscheid

Na meer dan 25 jaar overheidsdienst heeft Albert Huisman de stap gezet. Hij heeft ontslag genomen bij het CJIB en begin per 1 september 2019 als ZZP-er. Dit betekent ook, dat Albert zijn bestuursfunctie bij Werken in Friesland neerlegt. Hieronder legt Albert aan u uit, waarom hij deze stap heeft gezet. 

“Na meer dan 25 jaar overheidsdienst heb ik de stap gezet, ik heb ontslag genomen bij het CJIB en begin per 1 september 2019 als ZZP-er. Een stap waar ik enorm veel zin in heb.

Waarom

Ik merk dat ik veel energie krijg van het werken in verschillende organisaties, nieuwe mensen leren kennen en mijn kennis en ervaring delen met collega’s; daarmee blijf ik scherp en kan ik  een bijdrage leveren aan de HR-processen of als Loopbaancoach.

Bestuur Werken in Friesland

Per september stop ik tevens met mijn bestuursfunctie binnen Werken in Friesland en zal niet meer op de bijeenkomsten van Werken In Friesland komen.

Nieuwe uitdaging

Ik ben vanaf september beschikbaar als HR-Adviseur en Noloc Loopbaancoach binnen de Gemeentelijke organisatie en Overheid. Inmiddels ben ik tijdelijk voor 2-3 dagen per week werkzaam bij de gemeente Borger-Odoorn als HR-Adviseur.”

Hartelijke groet,
Albert Huisman