WERKEN IN FRIESLAND GESLOTEN

Werken in Friesland is gesloten vanaf vrijdagmiddag 22 december (vanaf 12.00 uur) tot 2 januari. Tijdens deze periode zijn wij telefonisch niet bereikbaar en worden mails niet in behandeling genomen. Heb je (technische) vragen over ons vacaturesysteem of Dynamisch Aankoop Systeem? Dan kun je contact opnemen met Poolz via helpdesk@poolz.nl of 035 – 751 05 92.

Andere vragen of aanvragen voor toelating tot de categorieën in ons Dynamisch Aankoop Systeem, worden op 2 januari weer in behandeling genomen.

Dag Viadesk, hallo WiF Netwerkplein!

Het is alweer een poosje geleden, dat we je hebben laten weten dat we per 1 juni stoppen met Viadesk. De cijfers laten zien dat er de afgelopen jaren steeds minder gebruik wordt gemaakt van Viadesk. Dit weegt niet meer op tegen de kosten die we ervan hebben.

Alternatief gevonden!

We begrijpen dat Viadesk niet direct bij iedereen bellen doet rinkelen. Viadesk is een sociaal platform, waar je in contact kunt komen met je vakgenoten; waar je informatie kunt delen en ophalen. We hebben de afgelopen periode druk gezocht naar een alternatief. De oplettende kijker (met een account) heeft het misschien al gezien? In onze nieuwe leeromgeving op www.lereninfriesland.nl hebben we sinds kort een nieuw menu-item met de naam “WiF Netwerkplein. En je raadt het misschien al; dit bieden we je aan als alternatief voor Viadesk.

Voordelen voor jou

Een groot voordeel van het inrichten van een netwerkplatform op deze locatie, is dat je met jouw account gebruik kunt maken van uiteraard het WiF Netwerkplein, maar ook profiteert van de gratis e-learnings, snelle leermomentjes en het eenvoudig kunnen inschrijven voor onze trainingen en evenementen. Een groot voordeel voor Werken in Friesland, zijn de veel lagere kosten.

Account aanmaken

Je kunt alleen een account aanmaken, als je werkt bij een organisatie die is aangesloten bij Werken in Friesland. Een account aanmaken doe je hier. https://lereninfriesland.nl/execute/register?uid=0d37d6de3ba854fc04f7150c80f5e466

Lid worden van groep; hoe werkt dat?

Als je een account hebt aangemaakt en bent ingelogd, zie je WiF Netwerkplein bovenaan in je scherm als menu-item staan. Als je daarop klikt, zie je links onder ‘Communities’ welke groepen er al zijn aangemaakt. Als je aan wilt sluiten, klik dan op een groep naar keuze en dien een verzoek in om lid te worden via de blauwe knop rechts ‘Word lid van deze community’. Dit verzoek wordt nu nog beoordeeld door Werken in Friesland. Dit verandert, zodra bij ons bekend is, wie de beheerder van een bepaalde groep is.

Mist er een groep?

We hebben ervoor gekozen om alleen de meest actieve Viadesk-groepen aan te maken op het WiF Netwerkplein. Mist er volgens jou nog een groep (community)? Laat het ons weten of maak em zelf aan!

Vragen/opmerkingen?

We kunnen ons voorstellen dat je nog vragen en/of opmerkingen hebt. Stuur een mail naar info@werkeninfriesland.nl en wij helpen je graag verder.