Even voorstellen… Diny van Krimpen

Ik ben Diny van Krimpen, 40 jaar en momenteel nog werkzaam als HR-adviseur bij Wonen Noordwest Friesland.

Nieuwe uitdaging

In februari van dit jaar heb ik zelf besloten om mijn baan op te zeggen en te gaan voor een andere uitdaging. Het spannende hiervan is en was dat ik nog geen andere uitdaging had gevonden toen ik mijn op baan op gaf. De reden dat ik dit op deze manier heb gedaan is omdat ik van het leren en ontwikkelen ben en het doen wat je leuk vindt. Na 12 jaar bij dezelfde organisatie wilde ik dus wel eens ergens anders kijken. Daarnaast zit ik een functie waar leren, ontwikkeling, inzetten op talent centraal staat en wilde de woord bij de daad voegen om zelf hier ook mee aan de slag te gaan. Dat ik dit heb gedaan ondanks dat ik nog geen andere baan had was voor mij een stok achter de deur om te gaan kijken wat ik leuk vond!

Werkervaringsplek Werken in Friesland

En dat leuke is voorbijgekomen in een werkervaringsplek bij Werken in Friesland. Het was de bedoeling dat ik het netwerkevenement 2020 zou gaan organiseren maar door de Corona is deze helaas in het water gevallen. Een tijdje terug ben ik weer benaderd door Siska of ik in november de Meester in je Werkweek wil organiseren…En dat lijkt me super leuk! Organiseren en plannen is iets wat ik leuk vind om te doen en krijg er energie van. Dit is dus op mijn lijf geschreven!

Meester in je Werkweek

Ik heb gezien dat er al enige informatie over verspreid is. Ik ga aan de slag om leuke workshops binnen te halen en de Meester in je Werkweek helpen te promoten binnen je organisatie. Omdat er natuurlijk best veel bedrijven zijn kan ik dit niet helemaal alleen en zal ik zoveel mogelijk ook mijn mede collega’s in het HRM-vakgebied gaan benaderen om te vragen en mij te helpen om het evenement te promoten en de medewerkers hier enthousiast voor te krijgen. Want hoe leuk is het als je allemaal leuke en leerzame workshops krijgt aangeboden en hier helemaal niets voor hoeft te doen dan alleen heen te gaan en iets op te steken waar je interesse ligt? Jullie zullen mij dan ook vast met allemaal mailtjes voorbij zien komen en wellicht telefonisch contact.

Vragen?

Mocht je vragen hebben of je Meester in je Werkweek dan kun je contact met me opnemen via het adres opleidingenwif@gmail.com. Vermeldt in het onderwerp even dat het om de Meester in je Werkweek 2020 gaat 😉 Tot snel!

groet, Diny van Krimpen