Even voorstellen… Gerdien Tiesinga

Sinds kort ben ik bestuurslid van Werken in Friesland. Mijn naam is Gerdien Tiesinga en ik ben teammanager in het sociaal domein binnen de gemeente Smallingerland. Sinds een aantal jaar ben ik actief binnen het sociaal domein en mijn gehele werkzame leven ben ik al verbonden aan gemeenten. In mijn dagelijkse werk vind ik het ontzettend belangrijk om mensen de mogelijkheid te geven om zich te ontwikkelen.

De juiste ontwikkeling geeft energie!

Dat vind ik de kern van mijn werkzaamheden als leidinggevende. Of ontwikkeling nou zit in het opdoen van nieuwe kennis, in het verbreden van je vaardigheden of door het opdoen van nieuwe werkervaring. Ontwikkeling is wat energie geeft op het moment dat het voor jou de juiste ontwikkeling is.

Werken in Friesland in ontwikkeling

Daarom heb ik direct ja gezegd op de vraag of ik me wil verbinden aan het bestuur van Werken in Friesland. Een prachtig platform dat ontwikkeling en mobiliteit ondersteunt en stimuleert. Een platform dat zelf ook steeds in ontwikkeling en beweging is.

Een uitdaging

Het is mijn uitdaging binnen het bestuur om de specifieke vraagstukken vanuit mijn dagelijkse werk te vertalen naar mogelijkheden in de volle breedte van Werken in Friesland. Er zijn allerlei uitdagingen op de arbeidsmarkt. Ik wil graag op zoek naar hoe we hier nog beter op kunnen aansluiten. Om de uitdagingen op de arbeidsmarkt om te buigen naar kansen en mogelijkheden. Ik hou me altijd aanbevolen voor input en suggesties, dus voel je vrij om daarover contact met me op te nemen (e-mail: g.tiesinga@smallingerland.nl).