Even voorstellen… Marieke van de Sande

Mijn naam is Marieke van de Sande en ik ben communicatieadviseur. Vanaf augustus werk ik voor Werken in Friesland en ga ik de projectleiders ondersteunen met een aantal communicatieklussen. Het communicatieplatform Viadesk en het verbeteren van de website aanvullend op de werkzaamheden van de huidige communicatieadviseur zijn de klussen die ik voor Werken in Friesland ga doen.

Opstapje naar volgende klus of baan

2,5 jaar geleden ben ik vanuit Oudewater (midden van het land) naar Friesland verhuisd voor mijn vriend en ons zoontje. We wonen nu in Britsum, een prachtig plekje met uitzicht over de weilanden en de stad Leeuwarden. Het was een behoorlijk grote stap om te gaan samenwonen, moeder worden en verhuizen in één keer. Inmiddels ben ik nu wat gewend en voel ik me thuis in de Fryske Mienskip. Ik werk bij de Kamer van Koophandel in Utrecht, maar wil graag een job in Friesland. De reistijd Leeuwarden-Utrecht is me iets te veel van het goede. Deze tijdelijke klus voor Werken in Friesland is hopelijk een mooi opstapje naar een volgende klus of baan.

Boeiend vak

Communicatie vind ik een boeiend vak. Met communicatie kun je bijdragen aan het realiseren van organisatiedoelen en zeker als het gaat om maatschappelijke vraagstukken zoals bij Werken in Friesland heb ik het gevoel dat ik echt kan bijdragen aan de maatschappij. Dat wat ik doe zinvol is. De thema’s personeelswerving, loopbaanontwikkeling, opleidingen spreken mij erg aan. Ik denk graag na over een communicatiestrategie en bijbehorende communicatieproducten en kanalen. Het opleveren van bijvoorbeeld een website maakt mij trots.

Ik heb heel veel zin om voor Werken in Friesland aan de slag te gaan! Ik hoop snel met wat mensen kennis te maken.

Hartelijke groet,
Marieke van de Sande (Marieke.vande.sande@kvk.nl).