WERKEN IN FRIESLAND GESLOTEN

Werken in Friesland is gesloten vanaf vrijdagmiddag 22 december (vanaf 12.00 uur) tot 2 januari. Tijdens deze periode zijn wij telefonisch niet bereikbaar en worden mails niet in behandeling genomen. Heb je (technische) vragen over ons vacaturesysteem of Dynamisch Aankoop Systeem? Dan kun je contact opnemen met Poolz via helpdesk@poolz.nl of 035 – 751 05 92.

Andere vragen of aanvragen voor toelating tot de categorieën in ons Dynamisch Aankoop Systeem, worden op 2 januari weer in behandeling genomen.

Even voorstellen… WiF-bestuurslid Margo Kouwenhoven

Sinds alweer een jaar (wat vliegt de tijd!) ben ik lid van het bestuur van Werken In Friesland. Het klinkt waarschijnlijk als een cliché, maar wat is het leuk om onderdeel uit te maken van WIF. Jullie zien het al ik gebruik graag de afkorting, wel zo makkelijk.

Hoe ben ik nou zo bij WIF terechtgekomen?

Dat vraagt om een korte introductie. Inmiddels ben ik al zo’n 15 jaar werkzaam bij diverse gemeenten. Niet alleen in Friesland, maar ook daarbuiten. Zodra je bij een Friese gemeente gaat werken kom je al snel in contact met WIF is mijn ervaring. Via het volgen van een opleiding of het bijwonen van een event. Toen ik wat later in mijn loopbaan bij P&O aan de slag ging kwam WIF steeds vaker op mijn pad. Een enthousiast en gedreven team en zoveel meer dan alleen die website met vacatures.

Bestuursfunctie

Toen ik hoorde dat er een bestuursfunctie vacant was leek me dat een mooie manier om mijn opgedane kennis en ervaringen te kunnen delen. De gemiddelde bestuursvergadering verloopt vaak een tikje chaotisch, maar altijd met een mooie agenda vol interessante onderwerpen. Om maar eens een interessant onderwerp te noemen; het aantrekken en behouden van jong talent voor de overheid! Misschien had je het al gelezen, maar WIF is op 19 april aanwezig bij het Lustrumevent van JANN! We vinden het als bestuur erg belangrijk om samen te werken met andere organisaties die meedenken en meedoen aan de overheid van de toekomst. Wil jij ook samenwerken met WIF of wil je met het bestuur in contact komen dan ben je 19 april van harte welkom!

En wil je op een ander moment met ons in contact komen dan kan dat natuurlijk ook! Stuur je dan even een bericht naar info@werkeninfriesland.nl.

 

Margo Kouwenhoven 39 jaar), adjunct-directeur gemeente Noardeast-Fryslân. WiF-doel 2024:

“Ik vind het belangrijk om goed in contact te staan met de aangesloten organisaties, om zicht en gevoel te houden bij hun behoeften. Het is aan ons als bestuur om in te spelen op die behoeften. Ik denk daarbij met name aan het bevorderen van één loopbaan binnen de Friese overheid en het verbinden van (toekomstige) medewerkers aan de overheid.”