Even voorstellen…

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Van februari tot en met juli 2019 lopen vier HRM-studenten van NHL-Stenden stage bij Werken in Friesland. Jildou, Martina, Rick en Allard stellen zich graag aan u voor!

Jildou Sweering

Hallo, mijn naam is Jildou Sweering. Ik ben 22 jaar en woon samen met mijn ouders, broertje en zusje in Folsgare. Momenteel zit ik in het tweede jaar van de opleiding Human Resource Management op de NHL Stenden te Leeuwarden. Naast school ben ik veel aan het sporten, namelijk voetbal, muurkaatsen en kaatsen. Verder ben ik werkzaam bij de Thuiszorg en geef ik kaatstraining.

Wat ik ga doen

De komende 20 weken voer ik samen met nog drie andere klasgenoten een opdracht uit bij Werken in Friesland. Martina en ik zullen ons voornamelijk bezig gaan houden met de organisatie van de Week van de Uitwisseling en het ordenen van de administratie binnen Werken in Friesland.

Wat ik hoop

Ik kijk erg uit naar de komende weken en verwacht veel te kunnen en gaan leren!

Martina Kooistra

Mijn naam is Martina Kooistra. Ik ben 21 jaar geleden geboren in Easterein en woon daar nog steeds samen met mijn ouders, broer en broertje. Ik ben tweedejaars student van de opleiding Human Resource Management aan NHL Stenden Hogeschool te Leeuwarden. Naast de opleiding ben ik als bedieningsmedewerker te vinden in Restaurant-Partycentrum Noflik Easterein of sta ik in de winkel bij Echte bakker Posthuma te Wommels.

Wat ik ga doen

Samen met drie studiegenoten ga ik mij de komende weken bezighouden met een opdracht die wij uitvoeren bij Werken in Friesland. Samen met Jildou zal ik mij hierbij vooral focussen op de organisatie van de Week van de uitwisseling. Een ontzettend mooie opdracht waarbij wij de kans krijgen om ons netwerk uit te breiden. Verder zullen wij bezig zijn met de administratieve werkzaamheden binnen Werken in Friesland.

Wat ik hoop

Ik kijk ernaar uit om de komende weken samen te mogen werken met de enthousiaste groep medewerkers binnen Werken in Friesland. Daarnaast hoop ik natuurlijk veel te leren en ook zelf een bijdrage te kunnen leveren!

Rick Borghouts

Mijn naam is Rick Borghouts, ik ben twintig jaar oud en woonachtig in Sint. Nicolaasga. Momenteel zit ik in het tweede leerjaar van de bachelor opleiding: Human Resource Management aan de NHL Stenden Hogeschool te Leeuwarden.

Wat ik ga doen

De komende twee schoolperioden is Werken in Friesland onze opdrachtgever. Allard en ik gaan ons voornamelijk richten op het proactief op de markt zetten van de website. Daarnaast zullen de mogelijkheden voor het ontwikkelen van een app worden onderzocht.

Wat ik hoop

Ik verheug me op de samenwerking en hoop een leerzame periode tegemoet te gaan.

Allard van der Laan

Mijn naam is Allard van der Laan, ik ben twintig jaar oud en woonachtig in Burum. Ik  ben tweedejaars student Human Resource Management aan de NHL Stenden Hogeschool te Leeuwarden.

Wat ik ga doen

De komende twee schoolperioden is Werken in Friesland onze opdrachtgever. In samenwerking met Rick richt ik mij  voornamelijk op het proactief op de markt zetten van de website. Daarnaast zullen de mogelijkheden voor het ontwikkelen van een app worden onderzocht.

Wat ik hoop

Ik verwacht een leerzame periode en hoop een waardevolle bijdrage te leveren aan Werken in Friesland!