WERKEN IN FRIESLAND GESLOTEN

Werken in Friesland is gesloten op woensdag 12 juni i.v.m. het jaarlijkse teamuitje. Wij zijn telefonisch niet bereikbaar en mails worden niet in behandeling genomen. Heb je (technische) vragen over ons vacaturesysteem of Dynamisch Aankoop Systeem? Dan kun je contact opnemen met Poolz via helpdesk@poolz.nl of 035 – 751 05 92.

Andere vragen of aanvragen voor toelating tot de categorieën in ons Dynamisch Aankoop Systeem, worden op 13 juni weer in behandeling genomen.

Gesloten van 16 tot en met 25 augustus

Omdat het grootste deel van team Werken in Friesland dan vakantie viert, zijn we gesloten van vrijdag 16 tot en met zondag 25 augustus. Vanaf maandag 26 augustus staan we weer voor je klaar.

Wat merk jij ervan?

  • We zijn telefonisch niet bereikbaar.
  • Mails worden wel af en toe beantwoord, maar mogelijk moet je iets langer op een antwoord wachten dan je van ons bent gewend.
  • De vacatures worden wel op social media geplaatst, maar misschien niet dagelijks. Je kunt vacatures altijd bekijken op onze website!
  • Belangrijk: Leveranciers worden tijdens deze periode niet toegelaten tot nieuwe categorieën (DAS-Systeem).

Uiteraard kun je als aangesloten organisatie wel gewoon je vacatures, stages en opdrachten plaatsen.

Technische ondersteuning

Vragen over jouw sollicitatie of bieding op een opdracht?

Werken in Friesland is nooit betrokken bij de werving- en selectieprocedures. Dus als je wilt weten waarom jouw bieding is afgewezen of als je wilt weten of jouw sollicitatie goed is aangekomen, dan kun je het beste contact opnemen met de organisatie die de opdracht of vacature heeft geplaatst.