Vraag nu een gratis ontwikkeladvies aan!

Je kunt als werkende of werkzoekende wederom gratis een ontwikkeladvies aanvragen bij een gekwalificeerd loopbaanadviseur. Door de coronacrisis verandert de economie namelijk fors. Werk wordt vaker digitaal uitgevoerd, er komen nieuwe banen bij en tegelijkertijd zijn er banen die verdwijnen. Het kabinet wil je met deze subsidieregeling helpen om je aan te passen aan die nieuwe realiteit.

 Wat levert het op?

Met het gratis ontwikkeladvies krijg je meer zicht op de mogelijkheden die er voor je zijn op de huidige arbeidsmarkt. Is het nodig om je bij te scholen, liggen er voor jou kansen in een andere sector of zit je goed op je plek? Dat zijn vragen waar de loopbaanadviseur je mee kan helpen. Aan het einde van het traject krijg je een ontwikkelplan mee, waarin staat beschreven wat je kunt doen om beter voorbereid te zijn op de toekomst. Iedereen tussen 18 jaar en de pensioengerechtigde leeftijd mag gebruikmaken van deze mogelijkheid. De loopbaanadviseur regelt alle formaliteiten, zoals het aanvragen van de subsidie en het afhandelen van de administratie.

Meer informatie

Meer informatie vind je op www.hoewerktnederland.nl en www.lerenenwerkenfryslan.nl.

 Aanmelden of vragen?

Heb je belangstelling voor het gratis ontwikkeladvies of heb je nog vragen? Wacht dan niet te lang, want er zijn maar een beperkt aantal trajecten beschikbaar. Neem dus vandaag nog contact op met Regina Sleifer (Projectleider Mobiliteit) via regina.sleifer@werkeninfriesland.nl of 06 – 57 32 01 75.