Gratis wandelcoachgesprek met een loopbaanambassadeur!

In mei van dit jaar organiseerden we voor de eerste keer de wandelcoachgesprekken. De belangstelling was overweldigend! Daarom doen we het gewoon nog een keer en roepen wij de maand februari in 2022 ook uit tot wandelmaand! Heb jij vragen over je loopbaan en houd jij van wandelen? Dan kun jij je aanmelden voor een gratis wandelcoachgesprek met een ervaren loopbaanambassadeur van Werken in Friesland. Tijdens de wandeling kun je in een ongedwongen sfeer en coronaproof van gedachten wisselen met één van onze ervaren loopbaanambassadeurs.

Voor wie?

Deze bijzondere aanbieding geldt voor alle medewerkers van de organisaties die zijn aangesloten bij Werken in Friesland.

Waar en wanneer?

Je kunt op het aanmeldformulier aangeven in welke omgeving je het liefst wilt gaan wandelen. Projectleider mobiliteit Regina Sleifer koppelt jouw verzoek aan de juiste loopbaanambassadeur. De ambassadeur neemt vervolgens contact met je op om een afspraak in te plannen; op een moment dat het jullie past! Je kunt de hele maand februari gebruik maken van deze actie!

Bijzonderheden

  • Een wandelcoachgesprek duurt 1 tot 1,5 uur.
  • De inhoud van het gesprek, is afhankelijk van jouw vraag.

Vertrouwelijk

De wandelcoachgesprekken zijn vertrouwelijk. Wat je met de uitkomst doet, bepaal je helemaal zelf. Je kunt het voor je zelf houden of je kunt er verder mee aan de slag gaan op een manier die bij jou past. Je hebt zelf de regie.

Aanmelden

Je kunt je aanmelden met het digitale aanmeldformulier op onze website.

Vragen?

Heb je nog vragen? Neem dan contact op onze projectleider mobiliteit, Regina Sleifer. telefoon: 06-57320175,  e-mailadres: regina.sleifer@werkeninfriesland.nl.