“Hoe werkt Nederland” – persoonlijk ontwikkeladvies

Werk hebben dat bij je past en waar je het naar je zin hebt is belangrijk. Door jezelf te ontwikkelen zorg je ervoor dat je ook in de toekomst nog met plezier naar je werk gaat. Het persoonlijk ontwikkeladvies is een initiatief van het Ministerie van Sociale zaken en Werkgelegenheid.

Hoe blijf jij jezelf ontwikkelen?

Een loopbaanadviseur kan je helpen met jouw persoonlijke ontwikkeling. Door jouw kwaliteiten en behoeften te bespreken, maakt de loopbaanbaanadviseur een op maat gemaakt Ontwikkeladvies. Daardoor krijg jij een beter beeld van wat er nodig is om nog beter gebruik te maken van je talenten.

Hoe werkt het precies?

Tijdens een aantal gesprekken met jouw loopbaanadviseur, komen jouw persoonlijke kwaliteiten, behoeften en zorgen aan de orde. Alles wat wordt besproken is uiteraard vertrouwelijk en blijft tussen jou en de loopbaanadviseur. In het ontwikkeladvies staan jouw groei en toekomstplannen centraal. Het laat zien waar jouw kansen op de arbeidsmarkt liggen, waar jij je nog kunt ontwikkelen en hoe je jouw werk leuk kunt houden. Nu en in de toekomst.

Meer informatie

Kijk voor meer informatie op de website van het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid.