GESLOTEN IN WEKEN 31 EN 32

Werken in Friesland is gesloten vanaf vrijdagmiddag 28 juli (vanaf 12.00 uur) tot en met 13 augustus. Tijdens deze periode zijn wij telefonisch niet bereikbaar en worden mails niet in behandeling genomen. Heb je (technische) vragen over ons vacature- of DAS-systeem? Dan kun je contact opnemen met Poolz via helpdesk@poolz.nl of 035 – 751 05 92.

Andere vragen of toelating tot de categorieën in ons Dynamisch Aankoop Systeem, worden op 14 augustus weer in behandeling genomen.

Jullie vacature uitgelicht in campagne Grutsk Wurk, Groots Werk?

Iedere week promoten we online één vacature die op onze website staat (van een aangesloten organisatie). Dat doen we via de campagne Grutsk Wurk, Groots Werk. Doel van de campagne is om jongeren en nieuwe doelgroepen aan te spreken om te gaan solliciteren. Hebben jullie een vacature die moeilijk in te vullen is? Laat het ons weten, dan zorgen wij voor een week lang extra online promotie.

Online campagne

Wurk, Groots Werk is de naam van de online campagne om Friese overheden te laten zien als aantrekkelijke werkgever. De campagne verwijst naar de vacatures op deze website. In de campagne vertellen medewerkers van verschillende overheden over hun baan en werkdag. Daarnaast lichten we iedere week 1 vacature uit. Dat betekent dat één van de vacatures die op deze website staat, een week lang extra onder de aandacht wordt gebracht. Uiteindelijk hopen we hiermee meer potentiële kandidaten te bereiken.

Volgen en delen

Check ikwilgrootswerk.nl en Instagram, LinkedIn of Facebook. Ben jij ook trots op jouw baan? Volg dan deze pagina’s en deel berichten binnen je netwerk. Zo zorgen we er samen voor dat de campagne breed verspreid wordt. Vragen hierover of verzoek voor het uitlichten van een vacature? Stuur dan een e-mail naar info@werkeninfriesland.nl.