Leerwerkloket Fryslân

De arbeidsmarkt verandert razendsnel. Beroepen verdwijnen en nieuwe ontstaan. Werk dat je je leven lang hebt gedaan, bestaat niet meer. Diploma’s raken snel verouderd. Belangrijk dus dat je bijblijft op je vakgebied. Of dat je je tijdig oriënteert op ander werk. Omdat het moet of omdat jij dat graag wilt.

Hulp nodig?

Sommige mensen vinden daar hun weg wel in, anderen hebben er graag wat hulp bij. Kun jij ook wat hulp gebruiken? Dan kun je terecht bij het Leerwerkloket. Het Leerwerkloket is er voor iedereen, werkenden, werkgevers en werkzoekenden. We zijn een samenwerkingsverband van gemeenten, UWV en MBO- en HBO-scholen in Friesland. Je kunt bij ons terecht met al je vragen over leren en werken.

Diverse mogelijkheden

Het Leerwerkloket maakt je wegwijs in alle mogelijkheden op het gebied van leren en werken. We geven je informatie en tools zodat jij stappen kunt zetten in je loopbaan. Daarbij benutten we onze contacten met onderwijs, werkgevers- en overheidsorganisaties. Ook kunnen we een test inzetten om te kijken wat je capaciteiten zijn of waar je interesses liggen.

Gratis advies

Onze adviezen zijn gratis en verplichten je tot niets. Daarnaast zijn we onafhankelijk. We kijken altijd naar het belang van degene die advies vraagt. Het Leerwerkloket bestaat uit een team van adviseurs, op de site kun je kijken wie dit zijn. www.lerenenwerkenfryslan.nl.

Afspraak maken

Wil je contact opnemen voor een persoonlijk gesprek? Maak dan een afspraak. Dat kan via fryslan@leerwerkloket.nl. Gesprekken voeren wij in deze tijd via de telefoon of beeldbellen. Chatten met ons kan ook.