GESLOTEN IN WEKEN 31 EN 32

Werken in Friesland is gesloten vanaf vrijdagmiddag 28 juli (vanaf 12.00 uur) tot en met 13 augustus. Tijdens deze periode zijn wij telefonisch niet bereikbaar en worden mails niet in behandeling genomen. Heb je (technische) vragen over ons vacature- of DAS-systeem? Dan kun je contact opnemen met Poolz via helpdesk@poolz.nl of 035 – 751 05 92.

Andere vragen of toelating tot de categorieën in ons Dynamisch Aankoop Systeem, worden op 14 augustus weer in behandeling genomen.

Loopbaanvragen? Ga wandelen met een loopbaanambassadeur!

Heb jij vragen over je loopbaan en houd jij van wandelen? Dan kun jij je aanmelden voor een gratis wandelcoachgesprek met een ervaren loopbaanambassadeur van Werken in Friesland. Tijdens de wandeling kun je in een ongedwongen sfeer en inspirerende omgeving van gedachten wisselen over jouw loopbaanvragen.

Voor wie?

Voor iedereen die een loopbaanvraag heeft en van wandelen houdt! Voorwaarde is wel dat je werkt bij een organisatie die is aangesloten bij Werken in Friesland.

Stappen zetten in jouw loopbaan

Tijdens een wandeling van ongeveer een uur, prikkelt de loopbaanambassadeur jou met loopbaanvragen. Doel hiervan is dat je gaat nadenken over hoe je zelf stappen kunt zetten in jouw loopbaan.

Alle vragen mogelijk

Heb je een vraag over je CV? Wil je weten welke kant je op kan? Of hoe je het beste kunt netwerken? Alle loopbaanvragen zijn mogelijk. Meld je aan en ga in gesprek!

Waar en wanneer?

De wandelcoachgesprekken zijn van 29 januari tot en met 2 februari 2024. De (nog) beschikbare data en tijdstippen vind je op het aanmeldformulier. Onze loopbaanambassadeurs wandelen met je in een voor hun vertrouwde omgeving. De locaties staan per dagdeel aangegeven op het formulier.

Aanmelden

We hebben ruimte voor maximaal 24 deelnemers. Aanmelden kan tot en met 21 januari (of zolang er plek is ) via onderstaande aanmeldknop. Je krijgt van ons een agendaverzoek (met de exacte locatie) zodra je definitief bent ingedeeld.

Ga naar het aanmeldformulier