Opleiding: Lef’L Up!

De arbeidsmarkt verandert en vroeg of laat krijgt iedereen daarmee te maken. Door onder andere digitalisering worden er andere vaardigheden van je gevraagd.

Lef’L Up!

In het 6-daagse opleidingsprogramma leer je vaardigheden die aansluiten bij de veranderingen op de arbeidsmarkt. Daarnaast is er aandacht voor jou; wie ben je, wat kun je en wat wil je? Het programma levert direct meerwaarde op binnen je huidige werkomgeving en kan bijdragen aan het nemen van een volgende stap in je loopbaan.

Waarom Lef’L Up!?

 • Je neemt een kijkje bij zes grote bedrijven in het Noorden.
  Je vergroot je netwerk.
  Je bent bewuster van je plek op de arbeidsmarkt.
  Je staat zelfverzekerder in je huidige baan.
  Je bent klaar voor een volgende stap.
  Je ontwikkelt nieuwe vaardigheden.
  Je ontvangt een door Noorderlink uitgegeven certificaat.

Voor wie?

Voor medewerkers die werken in een functie op mbo-niveau van wie het werk verdwijnt of verandert. Of voor wie zich vanuit de gedachte ‘een leven lang leren’ wil blijven ontwikkelen.

Opleidingsprogramma

Het opleidingsprogramma bestaat uit een kick-off bijeenkomst, zes opleidingsdagen, drie intervisiemomenten en een Talent Match. Je krijgt in het opleidingsprogramma handvatten om regie te nemen op je loopbaan en te investeren in jezelf, zodat je mee kunt bewegen met de behoefte van jouw werkgever en de veranderende arbeidsmarkt.

Kick-off bijeenkomst

In de kick-off bijeenkomst maak je kennis met de medecursisten en de trainers. Er wordt ingegaan op de praktische zaken van het programma en op de meerwaarde van Lef’L Up!. Tijdens de bijeenkomst ontvang je een persoonlijke trainingsmap met informatie.

Meer info/Aanmelden

Kijk voor meer informatie en aanmelden op https://noorderlink.nl/events/opleiding-lefl-up.