Oproep: loopbaanambassadeurs gezocht!

Kom jij ons team van gedreven en innovatieve loopbaanambassadeurs versterken? Wij zoeken HR professionals (die regelmatig mobiliteitsgesprekken voeren) en/of loopbaanadviseurs die willen helpen om onze dienst Loopbaanoriëntatie verder vorm te geven.

Wat ga je doen?

Als loopbaanambassadeur voer je naast je reguliere werk een aantal keren per jaar loopbaanoriëntatiegesprekken met belangstellende medewerkers van de bij ons aangesloten organisaties. Je biedt de medewerker (die zich vrijwillig aanmeldt, al dan niet met mede weten van zijn/haar leidinggevende) in maximaal twee gesprekken overzicht met betrekking tot de individuele loopbaanvraag. Welke testen/oefeningen zijn voor deze medewerker met deze vraag geschikt? Waar kan de medewerker informatie/advies vinden zodat hij/zij verder kan met betrekking tot ontwikkeling en regie op eigen loopbaan?

Aanmelden

Heb jij belangstelling om als één van de loopbaanambassadeurs van Werken in Friesland medewerkers op weg- of verder te helpen in hun loopbaan? Meld je dan aan bij Regina Sleifer (regina.sleifer@werkeninfriesland.nl of via 06-57320175). Er volgt na je aanmelding een individuele afspraak waarin je verdere uitleg krijgt over het aanbod van Werken in Friesland van gratis Loopbaanoriëntatie en de invulling hiervan.

Meer informatie

Meer weten over onze Loopbaanoriëntatie? Kijk dan op www.werkeninfriesland.nl/Loopbaanorientatie.