Siska Stienstra neemt afscheid als algemeen projectleider Werken in Friesland

Wat heb ik een ontzettend leuke tijd gehad! De afgelopen drie jaar heb ik me ingezet voor Werken in Friesland. Zoveel geleerd en veel mensen mogen leren kennen die Werken in Friesland een warm hart toe dragen. Ook veel mensen in aanraking mogen brengen met Werken in Friesland die het nog niet kenden. Werken in Friesland wil mensen in beweging brengen en dat is ook wat het mij heeft gebracht. Ik heb mezelf nog beter leren kennen en het heeft me een duidelijkere koers gegeven in wat ik kan en wat ik wil.

Eén Friese arbeidsmarkt

Samen met het team van Werken in Friesland hebben we de fundering nog steviger gemaakt en zijn we weer een stap dichterbij één Friese arbeidsmarkt gekomen. Het was een eer onderdeel hiervan te zijn en het stokje over te mogen dragen aan mijn opvolger Myra van den Hoed. Zij mag verder met het team van Werken in Friesland en inhoud geven aan de koers die is ingezet. Ik wil ze daar heel veel succes bij wensen.

Bedankje

Ik ga me weer volledig richten op mijn werkzaamheden bij Caparis en vanuit deze hoedanigheid zal ik zeker verbonden blijven aan Werken in Friesland. Ik ga voor deze prachtige organisatie weer met veel energie aan de slag en volop gebruik maken van de ervaringen die ik de afgelopen drie jaar heb opgedaan. In het bijzonder wil ik de mooie mensen Regina Sleifer, Geesje Leemburg, Sonja Postma en Sanne Eijsbertse mijn directe teamleden van Werken in Friesland bedanken. Ook wil ik de leden van het bestuur van Werken in Friesland, Wietie Douma en Monique Flapper die inmiddels geen onderdeel van het team zijn, bedanken.

Tot ziens!

Siska Stienstra