Speeddaten met onze loopbaanambassadeurs

Werk jij bij één van de organisaties die is aangesloten bij Werken in Friesland, Noorderlink of Samenwerking Rijk Noord en heb je loopbaanvragen? Op donderdag 17 september organiseert Werken in Friesland live-ontmoetingen met loopbaanambassadeurs. Zij zitten die dag voor je klaar in het prachtige Staniastate in Oentsjerk.

Loopbaantrigger

In ongeveer 45 minuten tot een uur ga je in gesprek met iemand die jou gaat triggeren met loopbaanvragen. Dit met als doel om jou tot nadenken te zetten, zodat je na het gesprek verder aan de slag kunt gaan met je loopbaan. Aan jou de keuze of je in het prachtige gebouw óf wandelend over het landgoed jouw loopbaanwensen bespreekt.

Alle vragen mogelijk

Heb je een vraag over je CV? Wil je weten welke kant je op kan? Hoe je het beste kunt netwerken? Alle loopbaanvragen zijn mogelijk. Meld je aan en ga in gesprek!

Aanmelden

We hebben plek voor maximaal 20 personen. Aanmelden kan tot en met 9 september of zolang er plek is. Je krijgt een bevestiging als je bent ingedeeld met daarin ook het tijdstip, tussen 9.00 – 15.00 uur. Om je aan te melden, stuur je een mail naar regina.sleifer@werkeninfriesland.nl. Vermeld daarin je naam, e-mailadres, telefoonnummer en bij welke organisatie je werkt.

Week van de Loopbaan

De Week van de Loopbaan vindt dit jaar plaats van 14 tot en met 19 september. Het is een initiatief van Noloc en landelijk voor iedereen toegankelijk.

Diverse activiteiten

Werken in Friesland, Noorderlink en Samenwerking Rijk Noord organiseren van 14 tot en met 18 september samen diverse activiteiten. Kijk voor het volledige programma op https://www.werkeninfriesland.nl/nieuws/programma-week-van-de-loopbaan-2020/?id=5.