Week van de Loopbaan 2020

Van 14 tot en met 19 september vindt de Week van de Loopbaan 2020 plaats. Werken in Friesland bereidt samen met Noorderlink en Samenwerking Rijk Noord diverse activiteiten voor.

Samenwerking

Werken in Friesland, Noorderlink en Samenwerking Rijk Noord hebben de handen ineen geslagen en willen de Week van de Loopbaan dichterbij organisaties in het Noorden van Nederland brengen. Daarom zullen er tussen 14 en 19 september 2020 diverse events plaatsvinden. Hiermee willen we werknemers, werkgevers en loopbaanprofessionals informatie, inspiratie en handvaten meegeven voor hun loopbaan. De voorbereidingen zijn in volle gang. Houd onze website, social media en wekelijkse agenda in de gaten.

Landelijk

De Week van de Loopbaan is een initiatief van Noloc en landelijk voor iedereen toegankelijk. Werkenden, werkzoekenden én werkgevers worden tijdens de week in de gelegenheid gesteld om gratis en vrijblijvend advies in te winnen bij een loopbaanprofessional. Hiermee wordt aandacht gegeven aan het belang van Leven Lang Ontwikkelen én alle vormen van (persoonlijke) begeleiding van mensen en organisaties op de arbeidsmarkt. Op de website van Noloc kun je je als loopbaanprofessional aanmelden of je kunt een loopbaanprofessional bij jou in de buurt zoeken.