Wout Plevier brengt een bijzondere mix van educatie en entertainment

Maar liefst 100 mensen hebben genoten van De SLiM! show van Wout Plevier op dinsdag 17 september bij het CJIB in Leeuwarden. Wout Plevier nam ons mee in de wereld van talentontwikkeling, bezieling en persoonlijke kracht. Wat een interactie, betrokkenheid en energie.

Op zoek naar je eigen talent

Wout Plevier is een enthousiasteling met passie voor verandermanagement. Slechts één op de acht mensen zegt bezield te zijn en meer dan een miljoen mensen hebben stress of burnout. Het aantal mensen dat antidepressiva slikt stijgt jaarlijks met 6 procent. Wout motiveert anderen om op zoek te gaan naar de eigen talenten en dat ook iedere dag uit te dragen: “Als je daar een dagelijkse routine van maakt, dan ervaar je minder stress en word je een stuk gelukkiger!”

Mix van entertainment en educatie

Van diverse organisaties zoals gemeenten, politie en cjib waren er medewerkers aanwezig. De mix van entertainment en educatie was verrassend. Na afloop waren er enthousiaste reacties: “Deze middag heeft me aangezet om na te denken over mijn eigen talenten en ambities.” “Het is fijn om zo nog meer bewust te worden van je aangeboren kwaliteiten en passie en deze ook echt te benutten in je werk.” “Ik ga dit morgen direct aan mijn collega’s vertellen; zij hebben echt wat gemist!”

Anders dan anders

Siska Stienstra, projectleider van Werken in Friesland, enthousiast: “De aanpak van deze middag was echt anders dan anders; het was muzikaal, interactief, praktisch en inspirerend. Ik denk dat het een geslaagde middag was. En hopelijk gaan mensen met meer energie en motivatie naar het werk en ervoor zorgen dat hun talenten goed tot bloei komen. Of ze gaan onderzoeken hoe het anders kan.”

Gezamenlijk platform

Werken in Friesland is een gezamenlijk platform op het gebied van arbeidsmarktontwikkelingen. Van, voor en door medewerkers van de aangesloten organisaties. Wij wisselen vacatures uit, bieden klussen aan, organiseren gezamenlijk opleidingen en evenementen en bieden diensten aan zoals loopbaancoaching, vertrouwenspersonen en mediators.