WERKEN IN FRIESLAND GESLOTEN

Werken in Friesland is gesloten vanaf vrijdagmiddag 22 december (vanaf 12.00 uur) tot 2 januari. Tijdens deze periode zijn wij telefonisch niet bereikbaar en worden mails niet in behandeling genomen. Heb je (technische) vragen over ons vacaturesysteem of Dynamisch Aankoop Systeem? Dan kun je contact opnemen met Poolz via helpdesk@poolz.nl of 035 – 751 05 92.

Andere vragen of aanvragen voor toelating tot de categorieën in ons Dynamisch Aankoop Systeem, worden op 2 januari weer in behandeling genomen.

Zijn jullie (vacatures) al zichtbaar op WRK.frl/?

WRK.frl/ is een nieuw platform dat gaat over leven, werken en wonen in Friesland. Werkzoekenden kunnen via een matchingstool nagaan welke organisatie het beste aansluit. Naast bedrijven kunnen ook Friese overheden een eigen pagina aanmaken. Dat is binnen een half uur te realiseren, is gratis en maakt jouw organisatie (en vacatures) nog zichtbaarder.

Dit heb je nodig om een pagina aan te maken

Op de website WRK.frl/ meld je je eenmalig aan. Vervolgens plaats je op je eigen pagina een korte (algemene) tekst, jullie logo en een aantal foto’s. Dat is alles, je bent vanaf nu zichtbaar! Je kunt zelf vacatures toevoegen op deze pagina. Binnenkort gaat dit automatisch (dan worden de vacatures van deze website gehaald). Een korte instructie voor het aanmaken van een bedrijfsprofiel vind je op YouTube. Door onderstaande QR-code te scannen, kom je ook bij de instructievideo uit.

Werken in Friesland helpt overheden zichtbaar te zijn op dit platform. Op die manier kunnen we met elkaar het werken bij een Friese overheid stimuleren. Heb je nog vragen? Mail dan naar info@werkeninfriesland.nl.