WERKEN IN FRIESLAND GESLOTEN

Werken in Friesland is gesloten op woensdag 12 juni i.v.m. het jaarlijkse teamuitje. Wij zijn telefonisch niet bereikbaar en mails worden niet in behandeling genomen. Heb je (technische) vragen over ons vacaturesysteem of Dynamisch Aankoop Systeem? Dan kun je contact opnemen met Poolz via helpdesk@poolz.nl of 035 – 751 05 92.

Andere vragen of aanvragen voor toelating tot de categorieën in ons Dynamisch Aankoop Systeem, worden op 13 juni weer in behandeling genomen.

20 juni | Gratis evenement speciaal voor medewerkers buitendiensten!

We weten zeker dat jouw collega’s van kantoor erg balen dat ze niet bij de buitendienst werken. Want… wat hebben we een leuk programma voor je samengesteld (al zeggen we het zelf). We sparen kosten noch moeite om je een geweldige middag te bezorgen. Het enige wat jij hoeft te doen, is je (binnenkort) aanmelden voor dit gratis evenement op een prachtige (en hopelijk zonovergoten) locatie in Eernewoude.

Waarom doet Werken in Friesland dit?

Met dit evenement willen we jou als buitendienstmedewerker laten zien, dat Werken in Friesland er ook voor jou is en niet alleen voor kantoorpersoneel. Wist je bijvoorbeeld dat Werken in Friesland ook opleidingen organiseert? Wie weet, kunnen wij hierin ook iets betekenen voor jou en je collega’s.

Een tipje van de sluier

Ja, allemaal leuk en aardig Werken in Friesland, maar wat is er dan te doen op 20 juni? Nou… terwijl jij geniet van koffie en oranjekoek, komt er iemand iets interessants vertellen. Het staat nog niet helemaal vast waarover, maar zinvol en leerzaam wordt het in ieder geval wel. Daarna gaan jij en je collega’s een stukje varen. Naar het activiteiteneiland om precies te zijn. Hier kunnen jullie de krachten meten met andere teams met echte Fryske games, zoals “Fok hijse”, “Fierljepstok” hingje”, “Pompeblêd sjitte” en nog veel meer! Daarna varen jullie terug naar het startpunt, waar een heerlijke BBQ op jullie wacht.

Tip: zet alvast in je agenda

Evenement Werken in Friesland, 20 juni van 13.00 tot ongeveer 18.30 uur in Eernewoude.

Aanmelden vanaf 27 maart (vol = vol!)

Je kunt je vanaf 27 maart aanmelden op de website www.lereninfriesland.nl. Zoals je begrijpt, is er onvoldoende plek voor alle buitendienstmedewerkers in Friesland. Dus… wil je dit ook niet missen? Wees er dan als de kippen bij op 27 maart!