GESLOTEN IN WEKEN 31 EN 32

Werken in Friesland is gesloten vanaf vrijdagmiddag 28 juli (vanaf 12.00 uur) tot en met 13 augustus. Tijdens deze periode zijn wij telefonisch niet bereikbaar en worden mails niet in behandeling genomen. Heb je (technische) vragen over ons vacature- of DAS-systeem? Dan kun je contact opnemen met Poolz via helpdesk@poolz.nl of 035 – 751 05 92.

Andere vragen of toelating tot de categorieën in ons Dynamisch Aankoop Systeem, worden op 14 augustus weer in behandeling genomen.

Een tropische inspiratiesessie door Ymkje Leijstra

Op donderdagmiddag 22 juni vond de inspiratiesessie plaats van Ymkje Leijstra. We waren hiervoor te gast bij de gemeente Leeuwarden in de monumentale Oranjezaal van het Stadhouderlijk Hof.
Ymkje nam de toehoorders in vogelvlucht mee. Een aantal aspecten van Leiderschap in transities kwamen voorbij. Theorie over onder andere Deep Democracy werd afgewisseld met interactie in de groep. We ervoeren hoe het is om zonder zicht te communiceren. Iets wat voor de meesten “anders”  is dan anders. En wat doet dat met je? Je merkt dan dat de mens flexibel is om met andere zintuigen het gemis aan zicht op te vangen.
Een uur was eigenlijk te kort om alle onderwerpen te kunnen behandelen. Het warme weer maakte echter, dat de drankjes en hapjes als afsluiting ook zeer welkom waren.