WERKEN IN FRIESLAND GESLOTEN

Werken in Friesland is gesloten op woensdag 12 juni i.v.m. het jaarlijkse teamuitje. Wij zijn telefonisch niet bereikbaar en mails worden niet in behandeling genomen. Heb je (technische) vragen over ons vacaturesysteem of Dynamisch Aankoop Systeem? Dan kun je contact opnemen met Poolz via helpdesk@poolz.nl of 035 – 751 05 92.

Andere vragen of aanvragen voor toelating tot de categorieën in ons Dynamisch Aankoop Systeem, worden op 13 juni weer in behandeling genomen.

Even voorstellen… Geesje Wouda

Ik ben Geesje de Vries-Wouda en ik werk sinds 1 mei bij Werken in Friesland als Assistent opleidingen en evenementen. Ik mag Gretha (van der Ploeg) en Ursula (Bax) alle voorkomende werkzaamheden uit handen nemen én o.a. de Uniform Europees Aanbestedingsdocumenten beoordelen en notuleren bij vergaderingen. Daarnaast werk ik bij gemeente Súdwest-Fryslân op de afdeling Financiën. Mijn functie bij Werken in Friesland is voor mij een leuke afwisseling om eens even niet met cijfers te hoeven werken. De eerste maand is alweer voorbij en het voelt nu al heel vertrouwd, met ontzettend fijne collega’s.

 

Ik woon in het mooie IJsselmeer stadje Stavoren samen met mijn man en onze dochter. Nog handig en leuk om te weten 🙂 : Anderen omschrijven mij als een collegiale, praktisch ingestelde en behulpzame medewerker. Ik ben flexibel, levendig en vrolijk en hou ervan om snel te schakelen. Hierdoor maak ik makkelijk en oprecht verbinding met de ander en boek zo successen.

 

Wil je meer van mij weten, ik drink graag samen een kopje koffie.