WERKEN IN FRIESLAND GESLOTEN

Werken in Friesland is gesloten van 16 tot en met 25 augustus. Heb je (technische) vragen over ons vacaturesysteem of Dynamisch Aankoop Systeem? Dan kun je contact opnemen met Poolz via helpdesk@poolz.nl of 035 – 751 05 92. Andere vragen of aanvragen voor toelating tot de categorieën in ons Dynamisch Aankoop Systeem, worden op 26 augustus weer in behandeling genomen.

Inschrijving voor organisaties van start

Wil jij meer naamsbekendheid voor jouw organisatie? Of wil je laten zien waarom het zo leuk is om voor jouw organisatie te werken? Of heb je misschien vacatures die maar moeilijk in te vullen zijn? Schrijf je organisatie dan nu in voor de Week van de Uitwisseling 2024!

Wat is het?

Tijdens de ‘Week van de Uitwisseling’ zetten (overheids-)organisaties en (commerciële) bedrijven in Friesland, Groningen en Drenthe de deuren voor elkaar open. Werknemers krijgen zo de kans om een zogenaamd kijkje in de keuken van een ander bedrijf te nemen. Of je nu manager, administratief medewerker, buitendienstmedewerker, jurist, informatietechneut of brugwachter bent, ‘De Week van de Uitwisseling’ is voor iedereen!

Wanneer?

De Week van de Uitwisseling 2024 wordt gehouden van 3 tot en met 7 juni 2024.

Samenwerking

De Week van de Uitwisseling wordt georganiseerd door Werken in Friesland, Noorderlink en Samenwerking Rijk Noord.

Meer informatie

Meer informatie over de Week van de Uitwisseling vind je in de Flyer Week van de Uitwisseling 2024 – voor bedrijven en organisaties. Daarnaast organiseren we op 17 januari 2024 een inspirerende lunch-/informatiebijeenkomst. Meer informatie hierover volgt nog.

Aanmelden

Je kunt je organisatie aanmelden tot en met 16 februari 2024 met de aanmeldknop op de website van Werken in Friesland.

Vragen?

Heb je nog vragen? Stuur dan een mail naar wvdu@werkeninfriesland.nl. Het projectteam neemt dan zo snel mogelijk contact met je op.