GESLOTEN IN WEKEN 31 EN 32

Werken in Friesland is gesloten vanaf vrijdagmiddag 28 juli (vanaf 12.00 uur) tot en met 13 augustus. Tijdens deze periode zijn wij telefonisch niet bereikbaar en worden mails niet in behandeling genomen. Heb je (technische) vragen over ons vacature- of DAS-systeem? Dan kun je contact opnemen met Poolz via helpdesk@poolz.nl of 035 – 751 05 92.

Andere vragen of toelating tot de categorieën in ons Dynamisch Aankoop Systeem, worden op 14 augustus weer in behandeling genomen.

Sfeervolle aftrap van de Safariweek in Sneek

Ongeveer 75 deelnemers kwamen op 6 november naar Lokaal 55 in Sneek voor de aftrap van de Safariweek van het A&O fonds Gemeenten. Het gros van de deelnemers kwam uit Friesland, maar leuk om te vermelden dat bijvoorbeeld ook de gemeenten Winterswijk, Noordwijk en zelfs Goeree-Overflakee waren vertegenwoordigd. Zo’n 200 deelnemers schoven digitaal aan.

Thema ‘Ken je Toekomst!’

Futurist Peter Joosten mocht na een heerlijke lunch het spits afbijten met zijn inspiratiesessie over ontwikkelingen die van invloed zijn op ons werk in de toekomst. Hij drukte de aanwezigen en online kijkers op het hart om vooral gebruik te maken van de handige tools en gadgets, maar om niet uit het oog te verliezen waar het vooral om gaat.

Moraal van het verhaal

Peter kwam met een herkenbaar en hilarisch voorbeeld. Hoewel niet werk gerelateerd, gaf het zeker stof tot nadenken. Velen dragen tegenwoordig een sporthorloge om sportieve prestaties vast te leggen. Hoe frustrerend is het dan als je horloge het GPS-signaal niet op wil pikken. Zeg eens eerlijk; hoe vaak heb jij als een malle met je arm staan zwaaien om GPS-contact te krijgen? Maar gaat het nou om het hardlopen zelf of om vast te leggen hoe goed je bezig bent?

Workshop naar keuze

Na de sessie van Peter volgde een workshopronde. Alle aanwezigen mochten één workshop naar keuze volgen. Zo kon je bijvoorbeeld oefenen met het voeren van schurende gesprekken, een brein-boost krijgen of leren hoe je gezond blijft! Voordat je het wist, was het uur om. Eigenlijk best wel (te) kort voor een workshop.

De geslaagde middag in Sneek werd afgerond met een hapje en een drankje. Het blijft leuk om je collega’s en vakgenoten echt te ontmoeten en bij te kletsen!