WERKEN IN FRIESLAND GESLOTEN

Werken in Friesland is gesloten vanaf vrijdagmiddag 22 december (vanaf 12.00 uur) tot 2 januari. Tijdens deze periode zijn wij telefonisch niet bereikbaar en worden mails niet in behandeling genomen. Heb je (technische) vragen over ons vacaturesysteem of Dynamisch Aankoop Systeem? Dan kun je contact opnemen met Poolz via helpdesk@poolz.nl of 035 – 751 05 92.

Andere vragen of aanvragen voor toelating tot de categorieën in ons Dynamisch Aankoop Systeem, worden op 2 januari weer in behandeling genomen.

Wij krijgen een ‘echt’ Leermanagementsysteem (LMS)

Het staat al tijden op het verlanglijstje van ons team: een gebruiksvriendelijk LMS om alle opleidingen en evenementen goed te administreren en te communiceren. Nou, de kogel is door de kerk. We gaan in zee met Online Academie!

Koppeling met jullie LMS

Voor een aantal organisaties die bij ons zijn aangesloten, een bekende partij. Andere organisaties werken bijvoorbeeld met StudyTube. Het mooie is, dat ons nieuwe LMS ook kan communiceren met bijvoorbeeld StudyTube. Dat betekent dat de opleidingen/evenementen die wij organiseren, ook heel makkelijk op het interne LMS van onze deelnemende organisaties gepubliceerd kunnen worden. En andersom! Als je als organisatie zelf een training hebt, waar je nog wel wat stoeltjes voor wilt bezetten, kan Werken in Friesland hem publiceren en heb je de klas zo vol.

Week van de Uitwisseling als test

Ons eerste doel met het LMS is, om de Week van de Uitwisseling hierin te gaan organiseren. Dus, werk aan de winkel! Want eind januari moeten we aan de bak om alle aangemelde organisaties en hun programma’s te plaatsen. Als dit allemaal werkt, zoals het moet werken, gaan we aan de slag met het overhevelen van de opleidingen uit ons huidige systeem.