Terug naar opdrachten

Bestekspecialist Werktuigbouwkunde

Standplaats: Leeuwarden

Aanvang uitvoering opdracht: 01-02-2019

Einddatum opdracht: 01-02-2020

Uren per week: 12-24

Opdracht omschrijving

We kijken al 750 jaar vooruit. We houden de voeten droog en onze dijken sterk. We zorgen voor een goed waterpeil in sloten en meren, bewaken de waterkwaliteit en zuiveren het afvalwater. Zo houden we niet alleen vandaag, maar ook morgen Fryslân en het Groninger Westerkwartier veilig en leefbaar. Samen met bewoners, bedrijven en organisaties bedenken we slimme, duurzame oplossingen. Steeds op zoek naar het antwoord op die ene vraag: ‘En wat doen we morgen met water?’

Het cluster Projecten zorgt voor het uitvoeren van projecten (werken) met de vereiste kwaliteit, binnen de randvoorwaarden van tijd en budget. Daarbij houdt zij oog voor de omgeving en bestuurlijke en maatschappelijke gevolgen.

Binnen de cluster Projecten wordt gewerkt aan vier investeringsportfolio’s: primaire keringen, regionale keringen, inrichten watersystemen en waterketen. Elk portfolio omvat meerdere investeringsprojecten en wordt aangestuurd door een portfoliomanager. De investeringen worden gerealiseerd in het beheergebied van Wetterskip Fryslân. Daarbij is het van belang dat de belangen van ingelanden en andere partijen worden gehoord en meegewogen.

In de projectenportfolio's organiseren we uniformiteit van aanpak en realiseren we efficiëntie in begeleiding, coördinatie en administratieve inzet.

Cluster Projecten is op zoek naar uitbreiding van de flexibele schil met een Bestekspecialist Werktuigbouwkunde.

Zzp-ers die voor deze opdracht in aanmerking willen komen, dienen zich rechtstreeks te laten detacheren via een detacheringsbureau of payroll-bedrijf, dat de offerte indient. De zzp-er gaat bij gunning van de opdracht een (flexibel) dienstverband aan met het betreffende detacheringsbureau of payroll-bedrijf.

....

De planning

Start publicatie 09-01-2019
Einddatum vragen 18-01-2019
Beantwoording vragen 18-01-2019
Sluiting publicatie 23-01-2019 23:59
Beoordeling offertes (vanaf) 24-01-2019
Verwachte terugkoppelingsdatum 25-01-2019

Volledige opdracht bekijken en reageren?

Om de volledige opdracht te bekijken dient u zich te registreren als leverancier en een verzoek tot toelating te doen voor de categorie(en) :
017018 Categorie Ingenieursdiensten

Inloggen Registreren


Sluit
loading...