Terug naar opdrachten

Functioneel Beheerder

gemeente Heerenveen

Standplaats: Heerenveen

Aanvang uitvoering opdracht: 02-01-2023

Einddatum opdracht: 30-06-2023

Uren per week: 24

Opdracht omschrijving

Ben jij die functioneel beheerder die ervoor zorgt dat de informatiesystemen rondom het aandachtsgebied fysieke omgeving optimaal werken? En vind je het een uitdaging om veranderingen door te voeren en daar waar mogelijk innovatief bezig te gaan? Lees dan snel verder want dan zijn we op zoek naar jou!  

Samen met je klanten en gebruikers vertaal jij gewenste veranderingen binnen processen en functionaliteit naar inhoudelijke en niet inhoudelijke oplossingsrichtingen. Jij draagt er zorg voor dat veranderingen vlekkeloos in de organisatie worden doorgevoerd en zorgt voor een probleemloze ingebruikname van de nieuwe of gewijzigde functionaliteit. In dit proces zorg jij dat we komen tot de juiste besluiten over het aanbrengen van wijzigingen of vernieuwingen in de informatiesystemen en regisseer jij het daadwerkelijk doorvoeren van de verandering.

Je primaire aandachtsgebied zal de afdelingen van Veiligheid, Vergunningen, Toezicht en Handhaving zijn en je aandachtsgebied zal liggen op Suite4omgevingsdienten en Leefomgeving van Centric. Deze afdeling help je in de transitie naar inrichting en het ontwerp van de informatiesystemen voor de DSO en ons Omgevingsplan hier zal ook jou focus op liggen het komende half jaar.

Jij richt je op het gebruik van en het functioneren van de informatiesystemen in de dagelijkse praktijk met als doelstelling dat de gebruikers optimaal kunnen werken met de bestaande informatiesystemen en neemt afwijkingen tussen de praktijk en de inrichting van het informatiesysteem weg. Naast het beheren van de informatiesystemen hou je regie op opdrachten aan de interne en/of externe IT-dienstverleners en bewaak jij de werking van de informatiesystemen.

De planning

Start publicatie 09-11-2022
Einddatum vragen 14-11-2022
Beantwoording vragen 18-11-2022
Sluiting publicatie 27-11-2022 23:59
Beoordeling offertes (vanaf) 28-11-2022
Verwachte terugkoppelingsdatum 29-11-2022