Terug naar opdrachten

Projectleider(s) verbeteren kwaliteit en rechtmatigheid Sociaal Domein

Standplaats:

Aanvang uitvoering opdracht: 01-09-2019

Einddatum opdracht: 31-12-2019

Uren per week: Uren in overleg

Opdracht omschrijving

Vacaturenummer: NF 2019 – 40          


Voor Gemeente Noardeast-Fryslân zijn wij op zoek naar:

Werknaam functie:

PROJECTLEIDER(S) VERBETEREN KWALITEIT EN RECHTMATIGHEID SOCIAAL DOMEIN

Afdeling:

Meidwaan en Soarch

Opdracht:

Uren in overleg van 1-9-2019 tot 1 januari 2020 (verlenging voor de duur van het programma is mogelijk)

Noardeast-Fryslân, een gemeente met karakter                                                                                  

Gastvrijheid, zorg voor elkaar, openheid en trots. Daar staan wij voor. Het liefst doen wij de dingen samen en persoonlijk. We zijn niet van de woorden maar van het doen. Echte vakmensen en doorzetters. Trots op onze Fryske taal en cultuur. Wij leggen als overheidsorganisatie de lat hoog als het gaat om betrouwbaarheid, integriteit en professionaliteit.

Afdeling
Als Projectleider verbeteren kwaliteit en rechtmatigheid Sociaal Domein werk je binnen de afdeling Meidwaan & Soarch. De afdeling Meidwaan & Soarch bestaat uit 7 teams onder leiding van de Afdelingsmanager Meidwaan en Soarch. Binnen het sociaal domein bedienen we onze inwoners van 0 tot 100 in kwetsbare posities vanuit verschillende wetten zoals de Jeugdwet, Wmo en Participatiewet. Daarnaast houden we ons bezig met gezondheid, armoedebeleid en onderwijsachterstanden.

De opdracht

Optimaliseren van de uitvoeringspraktijk van het sociaal domein binnen de gemeenten Noardeast-Fryslan en Dantumadiel, waarbij de insteek met name gericht is op borging van kwaliteit en rechtmatigheid.

Een verbeterprogramma dat moet leiden tot een efficiëntere inzet, kostenreductie en eenduidige uitvoering volgens de bedoeling van de sociale wetten.

Binnen het sociaal domein streven we naar een integrale uitvoering van de WMO, de Jeugdwet en de Participatiewet. In de organisatie hebben we alle benodigde disciplines in huis.  Het gaat nu om het optimaliseren van de uitvoering, waarbij de processen helder zijn en ieders taak en rol daarbij. Het managementteam van de afdeling Meidwaan en Soarch (bestaande uit concernmanager en teamleiders)  is verantwoordelijk voor de uitvoering daarvan in de praktijk.

Het programma gaat over werkwijzen en uitvoering daarvan door onze medewerkers. Dat impliceert een verandering van manier van werken en dat kost tijd. Daarom trekken we hier een langere periode voor uit waarbij de externe deskundigheid ook weer zal worden afgebouwd. Zo snel mogelijk na de zomer zien we een opstart van het programma. We vragen een eerste overeenkomst tot uiterlijk eind december 2019 met evaluatie momenten.  Verlenging voor de duur van het programma is mogelijk.

....

De planning

Start publicatie 12-08-2019
Einddatum vragen 15-08-2019
Beantwoording vragen 19-08-2019
Sluiting publicatie 20-08-2019 23:59
Beoordeling offertes (vanaf) 22-08-2019
Verwachte terugkoppelingsdatum 06-09-2019

Volledige opdracht bekijken en reageren?

Om de volledige opdracht te bekijken dient u zich te registreren als leverancier en een verzoek tot toelating te doen voor de categorie(en) :
017011 Categorie Projectmanagement
017013 Categorie Zorg en Welzijn
017022 Categorie Beleid- en Adviesdiensten

Inloggen Registreren