Terug naar opdrachten

Subsidiecoördinator

Standplaats: Leeuwarden

Aanvang uitvoering opdracht: 01-03-2020

Einddatum opdracht: 31-12-2020

Uren per week: 36

Opdracht omschrijving

Bij Provincie Fryslân is het subsidieteam Uitvoering, binnen de afdeling Subsidies, verantwoordelijk voor de uitvoering van alle provinciale subsidieregelingen. Naast het beoordelen van nieuwe subsidieaanvragen, maakt ook het beheer van subsidieprojecten onderdeel uit van het werkpakket. Als subsidiecoördinator ben je verantwoordelijk voor een efficiënte en effectieve uitvoering van de subsidieregelingen door het team.

Binnen het subsidieproces, van ontvangst tot en met afhandeling van subsidies, zie je er op toe dat alle acties procedureel goed en binnen de gestelde termijnen worden afgehandeld. Als coördinator bewaak je de afstemming en overleg binnen het team, maar lever je ook jouw inhoudelijke bijdrage waar nodig. Je beoordeelt en toetst de complexe aanvragen en verzoeken aan de relevante wet- en regelgeving. Dit doe je zelfstandig en in samenwerking met de collega's van de opgaven, die soms de inhoudelijke toets doen. Daarnaast ben je sparringpartner en adviseur voor de teamleider Uitvoering en onze interne- en externe klanten. Dit betekent concreet dat: 

  • Je fungeert als aanspreekpunt voor de subsidiemedewerkers en beleid met betrekking tot de complexe subsidieverstrekkingen;
  • Je in teamverband werkt aan een uitstekende dienstverlening aan onze interne en externe klanten, door het continue verbeteren van de uitvoering van het subsidieproces en het opbouwen van kennis en ervaring.
  • Je het overzicht houdt, verkrijgt en inzicht hebt in de totale werkvoorraad en de planning en daardoor de juiste uitvoeringsprioriteiten kunt stellen;
  • Je betrokken bent bij de totstandkoming en het wijzigingen van subsidieregelingen;
  • Je advies geeft over de uitvoering van regelingen en het team voorbereidt op de uitvoering ervan;
  • Je verantwoording aflegt over de planning en uitvoering van je werkzaamheden aan de teamleider Uitvoering.

De planning

Start publicatie 14-02-2020
Einddatum vragen 19-02-2020
Beantwoording vragen 20-02-2020
Sluiting publicatie 23-02-2020 23:59
Beoordeling offertes (vanaf) 24-02-2020
Verwachte terugkoppelingsdatum 25-02-2020