Opleidingen overzicht

Hoezo druk?

Crystalic
Leeuwarden, François HaverSchmidtwei 2

Kosten: € 765

*de kosten zijn exclusief btw en verblijfkosten

Hoe zinvol is druk zijn? En waarom houd ‘druk’ ons zo druk bezig? Het lijkt wel alsof druk een modewoord is en we er niet zonder kunnen. Hoe kunnen we meer vitaal zijn door minder druk?

We racen de hele tijd, zonder te stoppen en zonder na te denken wie we werkelijk zijn of waar we echt naar toe willen. We laten ons leiden door drukte, we hebben teveel keuzemogelijkheden en we laten ons gemakkelijk afleiden door mail, social media en oppervlakkige vriendschappen. Vaak ervaren we een schuldgevoel dat we tekort schieten. Als werknemer, ouder of partner. Burnout en depressie liggen op de loer. Hoe kunnen we dat voorkomen? Hoe zorg je ervoor dat je goed, gezond en met plezier kunt blijven werken? Tijdens de tweedaagse training krijg je inzicht over ‘druk zijn’, wat dat met je doet en hoe je ermee aan de slag kunt, of beter gezegd, juist niet.

 Voor wie

Iedereen die graag wil werken aan persoonlijke ontwikkeling, die af wil van zijn merk DRUK ZIJN.  in kleine groepen met een veilige sfeer en voldoende ruimte voor persoonlijke ontwikkeling.

Werkwijze

Deze interactieve training laat je ervaren hoe je door minder te doen, meer energie krijgt en minder werkdruk ervaart. Voorafgaand aan de training krijg je een intake live via telefoon of Skype/Facetime.

Resultaat

Door minder hard te werken, kun je meer impact bewerkstelligen in je leven en op de werkvloer. Je leert keuzes te maken en op zoek te gaan wie je werkelijk bent. We doen niet aan time management, maar wel aan grenzen aangeven en leren omgaan met verleidingen. Dit alles zal resulteren in meer levensgeluk, meer controle over je leven en meer werkplezier.

Locatie

Crystalic Business Center in Leeuwarden.

Data

Donderdag 13 september en vrijdag 2 november 2018

Elke dag start om 9.00 uur en eindigt om ca. 16.15 uur.

Trainer

Marije Bijlsma-Breeuwsma  (trainer |coach | bedrijfsmaatschappelijk werker; www.fri-terschelling.nl) samen met Janita Seinstra-Seinen (trainer | facilitator | coach ; www.crioel.nl).

Wat zeggen anderen over deze training?

Ik werd uitgedaagd tijdens de training Hoezo Druk?!  om stappen te zetten die pasten bij mij en mijn proces. Ik werd stilgezet bij mijn gewoonten en gedragspatronen. Ik leerde ze herkennen, erkennen en aan te passen. Het gaf mij de juiste zet in de goede richting. Het hielp me over een drempel. De training was een combinatie van theorie en praktijk. Hele prettige balans! (roostermaker)

Mezelf bevrijden van gedachten die er niet toe doen, stond voor mij centraal in de training Hoezo Druk?!  Dus meer ruimte creëren voor de dingen die er wel toe doen. (ICT-er)

Tijdens training Hoezo Druk?! ben ik me heel bewust geworden wat energie vreet en waar je juist energie van krijgt. Zeer verhelderend en concreet. Op een mooie manier bezig met zingeving, identiteit en overtuigingen. Een goede manier om bepaalde dingen anders te gaan doen. (juf)

Sluit
loading...